Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltul, bine reprezentat în Comisia pentru buget
13.03.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 104

Deputatul PSD de Olt Marius Iancu este noul vicepreşedinte al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor. Parlamentarul oltean îl înlocuiește astfel pe pe Sorin Lazăr, devenit preşedinte. Astăzi, Comisiile reunite pentru Buget, Finanțe și Bănci, au respins cererea de reexaminare a Proiectului Legii Bugetului de Stat pe anul 2019.


După votul din plen, Legea Bugetului de Stat pe anul 2019 va fi retrimisă din nou, președintelui Klaus Iohannis. Vicepreşedintele Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor, olteanul Marius Iancu, speră ca proiectele de investitii atat de necesare în domenii cum ar fi transporturile, sănătatea, educația sau dezvoltarea locală să nu mai fie blocate din cauza președintelui.
Referindu-se la nominalizarea și votul pe care i l-au acordat membrii Comisiei pentru buget, Marius Iancu a declarat că este onorat de încrederea lor și că împreună vor continua să dea rapoarte pozitive tuturor proiectelor care presupun implementarea masurilor care vor duce la creștere economică și un trai mai bun al românilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019