Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crăciun de poveste alături de TSD Slatina
21.12.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1390

Colinde interpretate cu pasiune de copii talentați, o cană cu ceai sau ciocolată caldă, un Moș Crăciun vesel și bun. Toate acestea au creat o atmosferă specifică Sărbătorilor în această după-amiază, pe esplanada Slatinei, la un eveniment special, organizat de echipa TSD Slatina.


Au răsunat colinde și glasuri de copii pe esplanada Slatinei, într-o atmosferă de poveste creată de tinerii inimoși de la TSD Slatina. Ei i-au invitat pe slătineni la o cană de ceai cald, sărbătorind astfel Crăciunul, ca într-o mare familie. Evenimentului de suflet numit „Colindăm împreună” i s-au alăturat și reprezentanții municipalității, dar și mulți locuitori ai orașului care s-au bucurat din plin de farmecul sărbătorilor, alături de social democrați.
Moș Crăciun a poposit și el la marea petrecere de pe esplanadă, să împartă daruri și gânduri bune tuturor slătinenilor.
Un grup de colindători ai Școlii de Arte și Meserii au împărtășit cu cei de la TSD și cu toți participanții bucuria Crăciunului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019