Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crăciun de poveste alături de TSD Slatina
21.12.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1334

Colinde interpretate cu pasiune de copii talentați, o cană cu ceai sau ciocolată caldă, un Moș Crăciun vesel și bun. Toate acestea au creat o atmosferă specifică Sărbătorilor în această după-amiază, pe esplanada Slatinei, la un eveniment special, organizat de echipa TSD Slatina.


Au răsunat colinde și glasuri de copii pe esplanada Slatinei, într-o atmosferă de poveste creată de tinerii inimoși de la TSD Slatina. Ei i-au invitat pe slătineni la o cană de ceai cald, sărbătorind astfel Crăciunul, ca într-o mare familie. Evenimentului de suflet numit „Colindăm împreună” i s-au alăturat și reprezentanții municipalității, dar și mulți locuitori ai orașului care s-au bucurat din plin de farmecul sărbătorilor, alături de social democrați.
Moș Crăciun a poposit și el la marea petrecere de pe esplanadă, să împartă daruri și gânduri bune tuturor slătinenilor.
Un grup de colindători ai Școlii de Arte și Meserii au împărtășit cu cei de la TSD și cu toți participanții bucuria Crăciunului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019