Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL Olt, planuri mari pentru viitor
19.12.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 94

PNL Olt încheie un an bun, a spus astăzi, într-o conferință de presă președintele organizației, Liviu Voiculescu. Liberalii olteni au vorbit și despre viitor, cel mai important obiectiv al anului 2019 fiind alegerile europarlamentare.


Conferința de presă a PNL Olt a fost un bilanț al activității organizației, dar au fost prezentate și planurile pentru viitor.
La alegerile europarlamentare din 2019, PNL își propune să obțină un scor de cel puțin 20%. S-a vorbit în conferință și despre alegerile locale. Se știe cine va candida pentru primăria Scornicești, iar liberalii speră să câștige cu Daniel Tudor, viceprimarul actual al orașului.
În cadrul conferinței de astăzi, liderii liberalilor olteni au făcut și un bilanț al activității parlamentarilor olteni, referindu-se la amendamentele depuse de PNL la Legea offshore și Legea energiei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019