Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL Olt, planuri mari pentru viitor
19.12.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 131

PNL Olt încheie un an bun, a spus astăzi, într-o conferință de presă președintele organizației, Liviu Voiculescu. Liberalii olteni au vorbit și despre viitor, cel mai important obiectiv al anului 2019 fiind alegerile europarlamentare.


Conferința de presă a PNL Olt a fost un bilanț al activității organizației, dar au fost prezentate și planurile pentru viitor.
La alegerile europarlamentare din 2019, PNL își propune să obțină un scor de cel puțin 20%. S-a vorbit în conferință și despre alegerile locale. Se știe cine va candida pentru primăria Scornicești, iar liberalii speră să câștige cu Daniel Tudor, viceprimarul actual al orașului.
În cadrul conferinței de astăzi, liderii liberalilor olteni au făcut și un bilanț al activității parlamentarilor olteni, referindu-se la amendamentele depuse de PNL la Legea offshore și Legea energiei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019