Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptă internă în PNL
22.11.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 184

Doi tineri liberali aspiră la funcția de primar al Slatinei. Au prezentat conducerii PNL Olt câte un plan de acțiune complex și au fost acceptați să intre într-o luptă internă deschisă, în urma căreia un sondaj de opinie va decide care dintre cei doi este cel mai potrivit pentru a candida la Primăria municipiului.


Fostul președinte al PNL Slatina, Gabriel Buliteanu, și fostul lider al TNL Olt, Ionuț Comănescu au intrat în cursa pentru desemnarea candidatului PNL la funcția de primar al municipiului Slatina. Liberalii sunt optimiști și cred că ambii candidați au șanse să obțină un scor de peste 20 de procente în sondajul care va avea loc anul viitor, în martie, și care va arăta în cine ar avea alegătorii cea mai mare încredere.
În cazul în care niciunul dintre cei doi aspiranți la funcția de primar nu vor întruni procentele propuse, PNL Olt va desemna un alt candidat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019