Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptă internă în PNL
22.11.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 163

Doi tineri liberali aspiră la funcția de primar al Slatinei. Au prezentat conducerii PNL Olt câte un plan de acțiune complex și au fost acceptați să intre într-o luptă internă deschisă, în urma căreia un sondaj de opinie va decide care dintre cei doi este cel mai potrivit pentru a candida la Primăria municipiului.


Fostul președinte al PNL Slatina, Gabriel Buliteanu, și fostul lider al TNL Olt, Ionuț Comănescu au intrat în cursa pentru desemnarea candidatului PNL la funcția de primar al municipiului Slatina. Liberalii sunt optimiști și cred că ambii candidați au șanse să obțină un scor de peste 20 de procente în sondajul care va avea loc anul viitor, în martie, și care va arăta în cine ar avea alegătorii cea mai mare încredere.
În cazul în care niciunul dintre cei doi aspiranți la funcția de primar nu vor întruni procentele propuse, PNL Olt va desemna un alt candidat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019