Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Paul Stănescu, despre „execuția” sa politică: „Delict de opinie, marca Dragnea!”
19.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 276

Paul Stănescu a transmis în această seară o scrisoare deschisă către colegii din PSD, în care vorbește despre remanierea sa, decisă în urma ședinței comitetului executiv al partidului de ieri. El numește această decizie o „execuție politică”, ce are drept motiv un „delict de opinie, marca Dragnea”. Vicepremierul vorbește despre marile proiecte derulate de Ministerul Dezvoltării pe durata mandatului său, lăsând să se înțeleagă că remanierea nu s-a făcut pe motive profesionale.


„Nu retractez nimic din ce am spus public despre situaţia în care se află acum Partidul Social Democrat, pentru că sunt şi rămân un om onest, care nu urmărește interese personale, ci salvarea României!”, a transmis public vicepremierul Paul Stănescu, după ce conducerea partidului a votat ieri pentru remanierea sa.
El a reamintit situația în care se află PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea. „PSD guvernează România de aproape doi ani, cu rezultate economice pozitive. Avem o creștere economică sustenabilă, un nivel record al veniturilor statului, o îmbunătățire a absorbției fondurilor europene, am crescut salariile, pensiile, ajutoarele sociale și subvențiile pentru agricultori, avem cel mai mare număr de salariați din ultimii 20 de ani şi cel mai redus nivel al șomajului. Cu toate acestea, paradoxal, PSD scade în opţiunile electoratului, sondajele indică o preferinţă de sub 25%, cu mult sub scorul obținut la alegerile parlamentare din anul 2016”, explică Paul Stănescu.
Liderul PSD Olt a făcut o analiză a activității sale de ministru din care rezultă faptul că remanierea nu a fost făcută pe criterii de competență, așa cum anunțaseră ieri Liviu Dragnea și premierul Viorica Dăncilă.
„De când sunt ministru, din octombrie 2017, până în prezent, Programul Naţional de Dezvoltare Locală a ajuns la o rată de contractare de 97%, am semnat peste 6.000 de contracte de finanţare prin PNDL şi nu există localitate în ţara asta fără a avea deschis cel puţin un şantier pentru dezvoltarea infrastructurii!”, explică Stănescu în scrisoare. Tot la capitolul realizări profesionale, vicepremierul adaugă programul de cadastru derulat de ministerul său, cu alocări de 913 milioane euro la nivel national și cele aproape 480 de obiective inluse la finanțare prin Compania Națională de Investiții, din subordinea Ministerului Dezvoltării.
„Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au sprijinit şi cred cu toată convingerea că trebuie să rămânem uniți, să continuăm guvernarea!”, a mai transmis Paul Stănescu.
 

paul stanescu scrisoare deschisă remaniere
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024