Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Iohannis nu a acceptat remanierea lui Paul Stănescu
20.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 303

Remanierea lui Paul Stănescu este pusă sub semnul întrebării de șeful statului. Klaus Iohannis nu a semnat decretul de revocare a lui Stănescu de la conducerea Ministerului Dezvoltării. Totodată, președintele a refuzat propunerea PSD potrivit căreia Ilan Laufer ar urma să preia portofoliul Dezvoltării, dar și numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Transporturilor.


Paul Stănescu rămâne, deocamdată, la conducerea Ministerului Dezvoltării. Președintele Klaus Iohannis a refuzat propunerea premierului Viorica Dăncilă de numire a lui Ilan Laufer în locul lui Stănescu și nu a semnat revocarea din Guvern a liderului PSD Olt. Șeful statului a precizat astăzi, într-o declarație de presă, că este nevoie de miniștri care performează foarte bine si a cerut Guvernului sa vina cu noi propuneri, atât pentru Ministerul Dezvoltării, cât și pentru Ministerul Transporturilor, unde fusese propusă Lia Olguța Vasilescu.
Olguța Vasilescu rămâne astfel fără portofoliu, în condițiile în care președintele a semnat decretul de revocare al acesteia de la Ministerul Muncii. Pe de altă parte, președintele nu i-a revocat din Guvern pe Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, unul din contestatarii lui Liviu Dragnea, și pe Lucian Șova, ministrul Transporturilor.
Remanierea lui Paul Stănescu vine după ce șeful PSD Olt, împreună cu mai mulți lideri social democrați de la centru și din țară au semnat o scrisoare prin care îi cereau, printre altele, demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD. Dragnea a anunțat încă din septembrie, când a fost făcută publică scrisoarea, că va schimba o parte din miniștri. Întrebat atunci de jurnaliști dacă Paul Stănescu rămâne în Guvern, liderul PSD a spus că va remania miniștrii care nu vorbesc public despre proiectele ministerelor pe care le conduc. Stănescu i-a dat astăzi replica lui Dragnea, o dată cu publicarea unui raport al activității sale de ministru.

„Am fost și sunt orientat către obiective cu impact la nivelul populației, iar prioritatea mea a constituit-o zona de sănătate, educație, locuire, apă şi canalizare. Practic, aceste priorități au rezultat din nenumăratele discuții cu primarii şi cu președinții de consilii județene, pentru că trebuie să fim receptivi la nevoile cetățenilor! Sunt realități despre care unii au considerat că se pot amâna, dar eu am preferat să fiu omul faptelor! Poate, mai puțin al vorbelor, dar, cu siguranță, al faptelor, iar aceste cifre vorbesc de la sine!”, a declarat Paul Stănescu.
 

paul stanescu remaniere klaus johannis
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE