Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Paul Stănescu, înlocuit de Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării
18.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 419

Comitetul Executiv al PSD a decis astăzi că Paul Stănescu nu va mai ocupa funcția de Ministru al Dezvoltării, locul său fiind luat de Ilan Laufer, fost ministru pentru IMM-uri. Alți cinci miniștri și-au pierdut portofoliile, iar unul a demisionat în funcție ședința decisivă, în timp ce Lia Olguța Vasilescu a fost mutată de la conducerea Ministerului Muncii la cea a Ministerului Transporturilor.


Șase miniștri ai Guvernului Dăncilă au fost remaniați, potrivit deciziei CEX-ului PSD de luni. Printre aceștia se numără și vicepremierul Paul Stănescu, aflat la conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Liderul PSD Olt este unul dintre semnatarii scrisorii realizate de mai mulți membri din conducerea partidului, care cereau demisia lui Liviu Dragnea. În locul său, partidul l-a numit pe fostul ministrul al IMM-urilor, Ilan Laufer, care va deține și funcția de vicepremier.
Alături de Paul Stănescu vor mai părăsi Guvernul Dăncilă și Lucian Şova (Ministerul Transporturilor), Dănuţ Andruşcă (Ministerul Economiei), Mihai Fifor (Ministerul Apărării), Ioana Bran (Ministerul Tineretului şi Sporturilor), Bogdan Cojocaru, (Ministerul Comunicațiilor) și George Ivaşcu (Ministerul Culturii), dar și Ministrul Apărării, Mihai Fifor, care a demisionat din Guvern înainte de începerea ședinței Comitetului Executiv al PSD.
Liderii PSD au stabilit care sunt noii miniștri care îi vor înlocui pe cei remaniați și pe demisionarul Fifor. Aceștia sunt Gabriel Leş- ministrul Apărării Naționale, Niculae Bădălău - ministrul Economiei, Daniel Breaz - ministrul Culturii, Alexandru Petrescu - ministrul Comunicațiilor, Bogdan Matei - ministrul Tineretului și Sportului.
Lia Olguţa Vasilescu va prelua Ministerul Transporturilor, în locul său la Ministerul Muncii fiind numit Marius Budăi.

 

paul stanescu ministerul dezvoltarii remaniere ilan laufer psd
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024