Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Femeile social-democrate, dezbatere despre toleranță
19.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 130

Organizația de femei a PSD Olt s-a reunit vineri după-amiază, la o dezbatere pe tema toleranței. Evenimentul a avut loc în contextul în care, în fiecare an, pe 16 noiembrie, este sărbătorită Ziua Internațională a Toleranței.


Doamnele social-democrate și-au dat întâlnire vineri după- amiază la sediul partidului, unde au urmărit mai întâi o prezentare, apoi au discutat liber despre toleranță, în cadrul acțiunii cu titlul „Fii tolerant!”.
Femeile social-democrate au ales ca temă de discuție toleranța pentru că acesta este un termen care descrie bine doctrina PSD.
Pe 16 noiembrie 1995, în cadrul unei conferinţe organizate la Paris, statele membre UNESCO adoptau Declaraţia principiilor toleranţei. Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite le-a recomandat ţărilor care fac parte din acest for să celebreze în fiecare an această zi, prin acţiuni de promovare a păcii şi înţelegerii.
 

ofsd slatina toleranta corina sulger
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019