Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Femeile social-democrate, dezbatere despre toleranță
19.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 98

Organizația de femei a PSD Olt s-a reunit vineri după-amiază, la o dezbatere pe tema toleranței. Evenimentul a avut loc în contextul în care, în fiecare an, pe 16 noiembrie, este sărbătorită Ziua Internațională a Toleranței.


Doamnele social-democrate și-au dat întâlnire vineri după- amiază la sediul partidului, unde au urmărit mai întâi o prezentare, apoi au discutat liber despre toleranță, în cadrul acțiunii cu titlul „Fii tolerant!”.
Femeile social-democrate au ales ca temă de discuție toleranța pentru că acesta este un termen care descrie bine doctrina PSD.
Pe 16 noiembrie 1995, în cadrul unei conferinţe organizate la Paris, statele membre UNESCO adoptau Declaraţia principiilor toleranţei. Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite le-a recomandat ţărilor care fac parte din acest for să celebreze în fiecare an această zi, prin acţiuni de promovare a păcii şi înţelegerii.
 

ofsd slatina toleranta corina sulger
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019