Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Paul Stănescu, susținut de partenerii de la ALDE Olt
01.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 132

„Paul Stănescu ar trebui să rămână ministru”, a declarat astăzi președintele ALDE Olt, Mihai Niță. Acesta a mai precizat că Paul Stănescu a demonstrat că poate face față funcției de ministru al Dezvoltării. Niță și-a manifestat susținerea și față de ministrul Justiției, Tudorel Toader și a spus că din punctul său de vedere ar trebui dată ordonanța de urgență privind amnistia și grațierea.


Liderul ALDE Olt, Mihai Niță, a susținut astăzi o conferință de presă alături de vicepreședintele organizației, Iona Ciugulea. Niță a răspuns la întrebările jurnaliștilor legate de miniștrii care sunt anunțați ca remaniabili. Astfel, președintele ALDE, Mihai Niță, a spus că Paul Stănescu ar trebui să rămână în Guvern. Domnul Paul Stănescu a demonstrat că a făcut faţă funcţiei de ministru la Dezvoltare, cât şi funcţiei de vicepremier. Consider că trebuie să rămână în continuare şi, dacă cei din PSD consideră că pentru ce-a spus nu merită să rămână, este problema lor. Eu cred că - şi nu fiind subiectiv pentru că este de la noi din judeţ - ar trebui să rămână ministru”, a declarat Mihai Niţă.
Liderul ALDE și- a anunțat susținerea și față de ministrul Justiției, Tudorel Toader, și a adăugat că ordonanța pentru amnistie și grațiere nu se va putea da fără semnătura lui Toader. „Dacă se dă o asemenea ordonanță de Guvern, el trebuie să o semneze pentru că altfel nu se poate da ordonanța”, a explicat Mihai Niță.
Întrebat de jurnaliști dacă este de acord cu o ordonanță de urgență a guvernului privind amnistia și grațierea, liderul ALDE Olt a precizat: „Aici e problemă pe care nu pot eu să mă pronunț, se dă sau nu se dă (ordonanța n.r.), că dacă ar fi după mine vă spun sincer că aș da-o, dacă ar fi după mine personal”, a precizat Niță.
 

paul stanescu mihai nita sustinere alde olt
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019