Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Paul Stănescu, susținut de partenerii de la ALDE Olt
01.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 87

„Paul Stănescu ar trebui să rămână ministru”, a declarat astăzi președintele ALDE Olt, Mihai Niță. Acesta a mai precizat că Paul Stănescu a demonstrat că poate face față funcției de ministru al Dezvoltării. Niță și-a manifestat susținerea și față de ministrul Justiției, Tudorel Toader și a spus că din punctul său de vedere ar trebui dată ordonanța de urgență privind amnistia și grațierea.


Liderul ALDE Olt, Mihai Niță, a susținut astăzi o conferință de presă alături de vicepreședintele organizației, Iona Ciugulea. Niță a răspuns la întrebările jurnaliștilor legate de miniștrii care sunt anunțați ca remaniabili. Astfel, președintele ALDE, Mihai Niță, a spus că Paul Stănescu ar trebui să rămână în Guvern. Domnul Paul Stănescu a demonstrat că a făcut faţă funcţiei de ministru la Dezvoltare, cât şi funcţiei de vicepremier. Consider că trebuie să rămână în continuare şi, dacă cei din PSD consideră că pentru ce-a spus nu merită să rămână, este problema lor. Eu cred că - şi nu fiind subiectiv pentru că este de la noi din judeţ - ar trebui să rămână ministru”, a declarat Mihai Niţă.
Liderul ALDE și- a anunțat susținerea și față de ministrul Justiției, Tudorel Toader, și a adăugat că ordonanța pentru amnistie și grațiere nu se va putea da fără semnătura lui Toader. „Dacă se dă o asemenea ordonanță de Guvern, el trebuie să o semneze pentru că altfel nu se poate da ordonanța”, a explicat Mihai Niță.
Întrebat de jurnaliști dacă este de acord cu o ordonanță de urgență a guvernului privind amnistia și grațierea, liderul ALDE Olt a precizat: „Aici e problemă pe care nu pot eu să mă pronunț, se dă sau nu se dă (ordonanța n.r.), că dacă ar fi după mine vă spun sincer că aș da-o, dacă ar fi după mine personal”, a precizat Niță.
 

paul stanescu mihai nita sustinere alde olt
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE