Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liberalii votează cum vor la Referendum
24.09.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 186

După propria conștiință. Așa sunt îndemnați liberalii olteni să voteze la referendumul din 6 și 7 octombrie pentru familia tradițională. În schimb, conducerea PNL Olt este împotriva organizării timp de două zile a referendumului local pentru schimbarea denumirii județului.


Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, este adeptul familiei tradiționale, dar nu vrea să influențeze în niciun fel votul colegilor săi de partid la referendumul din 6 și 7 octombrie.
Conducerea PNL Olt va face demersuri pentru a împiedica organizarea timp de două zile și a referendumului pentru adăugarea numelui Romanați la județul Olt.

Un alt subiect prezentat la conferința de presă de la sediul PNL a făcut referire la un document dezbătut și aprobat în unanimitate la ședința Regionalei PNL Oltenia, din 14 și 15 septembrie, de la Rm. Vâlcea.
La întâlnirea cu presa a fost prezent și europarlamentarul Marian Jean Marinescu. Aflat la al treilea mandat de eurodeputat, acesta intenționează să candideze din nou și va fi susținut de organizația PNL Olt, conform declarației președintelui Voiculescu, care a anunțat că și primarul orașului Balș, Mădălin Teodosescu, urmărește un post de deputat în Parlamentul European.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE