Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Slatina susține demersul lui Paul Stănescu
20.09.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 328

PSD Slatina susține demersul președintelui organizației județene, vicepremierul Paul Stănescu, prin care este cerută demisia lui Liviu Dragnea atât din fruntea partidului, cât și a Camerei Deputaților. În comunicatul de presă transmis astăzi, liderul organizației municipale, Emil Moț, primarul Slatinei, subliniază faptul că partidul trebuie să se concentreze pe realizarea programului de guvernare.


 Vinerea trecută, membrii Comitetului Executiv Județean Olt l-au mandatat în unanimitate pe președintele organizației județene, Paul Stănescu, vicepremier și vicepreședinte la nivel național, să semneze și să transmită scrisoarea prin care, ținând cont de situația critică în care a ajuns partidul, să i se ceară lui Liviu Dragnea să demisioneze atât din funcția de președinte al PSD, cât și din fruntea Camerei Deputaților.
Președintele PSD Slatina, Emil Moț, a transmis astăzi un comunicat de presă, prin care își exprimă încă o dată sprijinul pentru acest demers.
„În calitate de președinte al PSD Slatina am mandatat poziția domnului președinte Paul Stănescu referitoare la starea organizatorică a PSD. Oamenii așteaptă de la noi proiecte viabile pentru o viață mai bună și susțin actuala guvernare care a reușit să aducă un plus economic şi social, cât şi o infuzie majoră de capital în școli şi grădinițe, drumuri, apă şi canalizare, în absorbția de fonduri europene.
Avem nevoie de liniște politică şi susținere pentru a realiza ceea ce am promis electoratului, astfel că salutăm asumarea declarației politice a domnului Paul Stănescu, alături de alți lideri ai PSD, într-un cadru larg, care a identificat cauzele scăderii partidului nostru în sondaje, dar mai ales soluțiile obiective şi tranșante care se impun pentru redresarea acestei situații.
Spațiul mediatic a fost acoperit de teme false, în defavoarea evidențierii rezultatelor pozitive înregistrate de guvernarea PSD în domeniul economico-social.
Astfel, în fața situației de criză este responsabilitatea noastră să alegem PSD, în defavoarea unei singure persoane.
PSD Slatina rămâne fidel planului de guvernare, legitimat prin votul electoral istoric înregistrat în 2016”, spune primarul Slatinei.
Scrisoarea prin care este cerută demisia lui Liviu Dragnea va fi supusă dezbaterii mâine, în ședința Comitetului Executiv Național, convocată pentru ora 12:30.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE