Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Paul Stănescu: „Între prieten și partid, aleg partidul”
14.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 301

Prezent la Festivalul „Oltenii & Restu Lumii”, vicepremierul Paul Stănescu au făcut și câteva declarații politice. Acesta a vorbit despre referendumul pentru schimbarea denumirii județului din Olt în Romanați, și a lămurit, într-o oarecare măsură, care este poziția sa privind calea pe care trebuie să meargă Partidul Social Democrat.


 Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, astăzi, la Slatina, că este optimist cu privire la organizarea celor două referendumuri, printre care și cel privind schimbarea numele județului Olt.
Stănescu speră într-o prezență mare la vot.
Cât despre tensiunile din partid, Paul Stănescu a spus că, dacă ar trebui să aleagă între un prieten și partid, alege partidul.
Astăzi, vicepremierul Paul Stănescu, președinte al PSD Olt, s-a întâlnit la Slatina cu primarii, parlamentarii și membrii importanți ai organizației. Întâlnirea s-a ținut cu ușile închise.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019