Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liviu Voiculescu îi cere demisia Siminicăi Mirea
26.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 324

„Îi cer public doamnei senator să își depună mandatul, dacă dorește să activeze în PSD!”, este reacția liderului PNL Olt, Liviu Voiculescu, după ce senatorul liberal Siminica Mirea a anunțat că trece la PSD. Cu această mișcare, PNL Olt rămâne cu un deputat și 15 primari, o parte dintre ei simpatizanți încă nedeclarați ai social democraților. Siminica Mirea nu a vrut să dea nicio declarație despre înscrierea sa in PSD.


 Plecarea senatorului Siminica Mirea de la PNL către PSD a fost criticată dur astăzi, de președintele liberalilor olteni, Liviu Voiculescu. În cadrul unei conferințe de presă, Voiculescu i-a cerut demisia din funcția de parlamentar al fostului membru al PNL.
Voiculescu a mai spus că va propune modificarea legislației, astfel încât aleșii care trec de la un partid la altul să își piardă mandatele.
Președintele PNL Olt a vorbit și despre unele acuzații pe care Siminica Mirea i le-ar fi adus, înainte să plece din partid. Acestea se referă la înlăturarea din organizația din Olt a mai multor persoane care nu mai făceau politica PNL.
În urmă cu mai puțin de două săptămâni, biroul politic județean al PNL a decis excluderea din partid al doi primari din Olt, Savu Ungureanu, de la Slătioara, și Liviu Anuța, de la Voineasa. Edilii participaseră la câteva evenimente organizate de PSD. PNL mai are 15 primari în Olt, deocamdată. Unii dintre ei cochetează deja cu PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019