Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt, alături de Liviu Dragnea
22.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1194

Organizația PSD Olt a transmis astăzi un mesaj de susținere față de liderul social democrat Liviu Dragnea. Decizia primei instanțe de condamnare a președintelui PSD la trei ani și jumătate, cu executare, are un substrat politic puternic și un grad ridicat de incertitudine, a explicat președintele PSD Olt, Paul Stănescu.


 Organizația Partidului Social Democrat Olt își manifestă susținerea pentru președintele PSD, Liviu Dragnea, atât în funcțiile politice, cât și în cele administrative, transmit liderii social democrați din județ, prin intermediul unui comunicat de presă.

„Avem de partea noastră votul electoral și un program de guvernare la care nu renunțăm, în ciuda bruiajelor venite din partea unor formațiuni politice minore, care nu reușesc niciodată vreun succes electoral, dar se pricep de minune să creeze zgomot și scandal; care nu înțeleg că democrația presupune câștigarea alegerilor la urne, prin vot liber și că puterea nu se câștigă prin jocuri de culise și diversiuni”, a spus președintele PSD Olt, Paul Stănescu, printr-un comunicat de presă
Liderul social democrat din Olt a mai precizat că decizia instanței care îl vizează pe Liviu Dragnea are grad ridicat de incertitudine, având în vedere faptul că există o opinie separată în completul de judecată.

„Decizia de aseară (…) are un substrat politic puternic, care legitimează discursul organizației noastre, din ultima vreme. Este o decizie în primă instanță, iar Constituția ne obligă să credem în prezumția de nevinovăție a oricărui cetățean român”, a mai transmis Paul Stănescu
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat ieri de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Hotărârea nu este definitivă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE