Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
USR Olt crește în ritm de melc
29.05.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 218

Trei organizații, câteva zeci de membri și renunțarea la unul dintre principiile de bază. Iată profilul actual al filialei Olt a partidului Uniunea Salvați România. Odată ce grija unui sediu a dispărut, președintele interimar Silviu Anton speră într-o dezvoltare accelerată, chiar dacă acest lucru se traduce prin „încă cinci sau șase organizații locale până la toamnă”.


 Dezamăgire. Acesta este sentimentul care îl încearcă pe Silviu Anton, președintele USR Olt, pentru că nu a reușit să-și atingă ținta de dezvoltare a filialei. Așa că, în acest moment, în loc de aproximativ 50 de organizații, filiala Olt a înființat doar trei, cu câteva zeci de membri. Și un sediu, într-o locație privată de pe strada Ionașcu.
Motivele sunt atât de ordin extern, dar și intern.
USR a renunțat deja la unul dintre principiile de bază și a început să primească în rândurile sale persoane care au mai făcut politică. La Olt, derogarea a început cu Sorin Lesnic, care a părăsit ALDE din postura de copreședinte al organizației Slatina. Acesta a declarat că nu țintește candidatura pentru funcția de primar al Slatinei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018