Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
TSD Olt, o nouă conducere
25.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2414

Liderii PSD din Slatina au organizat ieri Conferința de alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri a organizației de tineret. Alexandru Berechet a fost singura propunere venită din partea delegaților. Acesta l-a înlocuit pe Florin Dumitrescu, căruia vârsta nu îi mai permite să ducă la capăt un mandat întreg. Din același motiv au fost înlocuiți și secretarul, vicepreședinții și membrii Biroului Politic Local.


 Tinerii social democrați din Slatina au o nouă conducere, aleasă ieri, în cadrul unei conferințe la care a participat și primarul Slatinei, Emil Moț, președinte al organizației locale a PSD. El a vorbit despre rezultatele foarte bune obținute la alegeri de TSD Slatina și l-a felicitat pe Florin Dumitrescu, până ieri președintele organizației, pentru implicare.
Din sală s-au făcut propuneri pentru funcțiile de președinte, secretar, vicepreședinți și membri ai biroului politic local al TSD Slatina.
Aceasta a fost și singura propunere a delegaților social democrați, iar Alexandru Berechet a fost votat în unanimitate, devenind președintele TSD Slatina, pentru următorii patru ani.
Tot ieri a fost făcută și o primă propunere pentru funcția de președinte al TSD Olt, organizație care are nevoie de o nouă conducere după ce fostul președinte, Ionuț Ivan, a depășit vârsta care să îi permită un nou mandat. Cosmin Floreanu este susținut de tinerii social democrați din Slatina pentru această funcție.

Tania Raicu va ocupa funcția secretar al organizației de tineret a TSD Slatina, iar Gabriel Dobra, Andreea Gâscan, Răzvan Cazangiu, Daniel Noajă și Alexandru Barbu sunt vicepreședinții aleși în cadrul conferinței de ieri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE