Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
TSD Olt, o nouă conducere
25.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2114

Liderii PSD din Slatina au organizat ieri Conferința de alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri a organizației de tineret. Alexandru Berechet a fost singura propunere venită din partea delegaților. Acesta l-a înlocuit pe Florin Dumitrescu, căruia vârsta nu îi mai permite să ducă la capăt un mandat întreg. Din același motiv au fost înlocuiți și secretarul, vicepreședinții și membrii Biroului Politic Local.


 Tinerii social democrați din Slatina au o nouă conducere, aleasă ieri, în cadrul unei conferințe la care a participat și primarul Slatinei, Emil Moț, președinte al organizației locale a PSD. El a vorbit despre rezultatele foarte bune obținute la alegeri de TSD Slatina și l-a felicitat pe Florin Dumitrescu, până ieri președintele organizației, pentru implicare.
Din sală s-au făcut propuneri pentru funcțiile de președinte, secretar, vicepreședinți și membri ai biroului politic local al TSD Slatina.
Aceasta a fost și singura propunere a delegaților social democrați, iar Alexandru Berechet a fost votat în unanimitate, devenind președintele TSD Slatina, pentru următorii patru ani.
Tot ieri a fost făcută și o primă propunere pentru funcția de președinte al TSD Olt, organizație care are nevoie de o nouă conducere după ce fostul președinte, Ionuț Ivan, a depășit vârsta care să îi permită un nou mandat. Cosmin Floreanu este susținut de tinerii social democrați din Slatina pentru această funcție.

Tania Raicu va ocupa funcția secretar al organizației de tineret a TSD Slatina, iar Gabriel Dobra, Andreea Gâscan, Răzvan Cazangiu, Daniel Noajă și Alexandru Barbu sunt vicepreședinții aleși în cadrul conferinței de ieri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018