Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD, reacție la adresa „migranților” politici
25.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 206

Vicepreședinte PSD, Paul Stănescu și președintele executiv al social democraților din Olt, Marius Oprescu, au reacționat după ce, la nivel central, câțiva membri ai partidului au demisionat. „Au ales o cale greșită, fără întoarcere, și, din păcate, vor ieși, din nou, pe ușa din spate a scenei politice”, a transmis Paul Stănescu.


 PSD rămâne o echipă unită, care are drept scop ducerea la îndeplinire a programului de guvernare, au transmis astăzi liderii social democrați. Reacția vine după ce câțiva parlamentari ai PSD s-au alăturat formațiunii conduse de Victor Ponta.
„Asistăm zilele acestea la o așa-zisă «dezertare» din rândurile organizațiilor PSD către o nouă și neîncepută formațiune politică. Prea puțini pentru a influența major politica noastră de guvernare, acești migranți politici fac parte dintr-un scenariu egoist care intră în contradicție cu votul de încredere covârșitor acordat programului nostru de guvernare”, a transmis, printr-un comunicat de presă, vicepreședintele PSD Paul Stănescu.
Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt, a reacționat și el la plecările din PSD și a criticat dur atitudinea lui Victor Ponta, pe care a catalogat-o drept arogantă.

„Organizația PSD Olt condamnă atitudinea arogantă, cu care de altfel ne-am obișnuit, a lui Victor Viorel Ponta, un fost membru PSD, rămas fără job, care încearcă să-și câștige capital de imagine, aruncând în spațiul public "disensiuni" imaginare în rândul organizațiilor locale ale Partidului Social Democrat.
Este dezamăgitor față de milioanele de membri și simpatizanți care, acum patru ani, i-au oferit votul de încredere și pe care azi îl înmulțește cu zero, prin atitudinea sfidătoare față de liderii care, în trecut, i-au oferit cel mai mare sprijin electoral”, a spus președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu.
Liderul PSD Olt a mai transmis că aceste plecări reprezintă expresia unor polițe mai vechi pe care aceștia le aveau față Victor Ponta.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE