Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD, reacție la adresa „migranților” politici
25.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 151

Vicepreședinte PSD, Paul Stănescu și președintele executiv al social democraților din Olt, Marius Oprescu, au reacționat după ce, la nivel central, câțiva membri ai partidului au demisionat. „Au ales o cale greșită, fără întoarcere, și, din păcate, vor ieși, din nou, pe ușa din spate a scenei politice”, a transmis Paul Stănescu.


 PSD rămâne o echipă unită, care are drept scop ducerea la îndeplinire a programului de guvernare, au transmis astăzi liderii social democrați. Reacția vine după ce câțiva parlamentari ai PSD s-au alăturat formațiunii conduse de Victor Ponta.
„Asistăm zilele acestea la o așa-zisă «dezertare» din rândurile organizațiilor PSD către o nouă și neîncepută formațiune politică. Prea puțini pentru a influența major politica noastră de guvernare, acești migranți politici fac parte dintr-un scenariu egoist care intră în contradicție cu votul de încredere covârșitor acordat programului nostru de guvernare”, a transmis, printr-un comunicat de presă, vicepreședintele PSD Paul Stănescu.
Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt, a reacționat și el la plecările din PSD și a criticat dur atitudinea lui Victor Ponta, pe care a catalogat-o drept arogantă.

„Organizația PSD Olt condamnă atitudinea arogantă, cu care de altfel ne-am obișnuit, a lui Victor Viorel Ponta, un fost membru PSD, rămas fără job, care încearcă să-și câștige capital de imagine, aruncând în spațiul public "disensiuni" imaginare în rândul organizațiilor locale ale Partidului Social Democrat.
Este dezamăgitor față de milioanele de membri și simpatizanți care, acum patru ani, i-au oferit votul de încredere și pe care azi îl înmulțește cu zero, prin atitudinea sfidătoare față de liderii care, în trecut, i-au oferit cel mai mare sprijin electoral”, a spus președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu.
Liderul PSD Olt a mai transmis că aceste plecări reprezintă expresia unor polițe mai vechi pe care aceștia le aveau față Victor Ponta.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018