Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Paul Stănescu, reacție la plângerea lui Orban
18.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 169

„Sunt convins că, în spatele acestei plângeri, stă președintele Iohannis”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu, după ce liderul PNL, Ludovic Orban, a depus plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă și a președintelui PSD, Liviu Dragnea. Stănescu a explicat că premierul nu a făcut altceva decât să își exercite atribuțiile.


 Plângerea penală depusă de președintele PNL, Ludovic Orban, care o acuză pe vicepremierul Viorica Dăncilă de uzurparea funcției, prezentarea cu rea credință de informații președintelui României, înaltă trădare și divulgarea de informații secrete de stat și pe liderul PSD Liviu Dragnea de divulgare de informații secrete a stârnit reacția vicepremierului Paul Stănescu. Acesta a spus că partidul de guvernare nu va sta cu capul plecat în fața președintelui Iohannis.
„Noi, membrii PSD, nu suntem slugi, deci nu avem niciun motiv să stăm cu capul plecat. Ar fi bine ca domnul Iohannis să se gândească mai bine și să-și dea seama că nu este un vătaf, ci un președinte ales. Așa cum și PSD este un partid ales cu majoritatea voturilor, iar Guvernul este învestit de Parlament, în urma desemnării prim-ministrului chiar de către Președinte, adică de Iohannis”, a transmis Paul Stănescu, printr-un comunicat de presă

Vicepremierul a mai spus că în spatele acestei plângeri penale se ascunde dorința PNL de a discredita actuala guvernare.
„Când faci o plângere penală unui premier pentru că își exercită atribuțiile, e cât se poate de clar că nu dorești ca această guvernare să ducă la capăt un program asumat, care a produs și produce în continuare rezultate bune.
Dar, în ultima vreme, constat cu tristețe că domnul președinte a făcut o obsesie în a-i cere demisia premierului”, a mai spus Stănescu.
Plângerea penală formulată de Ludovic Orban face referire la faptul că premierul Viorica Dăncilă și președintele PSD, Liviu Dragnea, au făcut publice informațiile referitoare la memorandumul discutat de guvern pe tema mutării Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim și la faptul că cei doi ar fi încălcat legea privind atribuțiile de politică externă ce revin șefului statului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE