Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cine face figurație în PNL Slatina?
18.05.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 365

Aproximativ o lună de zile. Atât mai are Gabriel Buliteanu la dispoziție să dovedească ce a promis: că va face din PNL Slatina, al cărui președinte interimar este, cea mai puternică organizație de partid. Președintele ales al PNL Olt, Liviu Voiculescu, i-a arătat deja cartonașul galben. Pentru figurație.


 O conferință de presă la PNL Olt fără președintele a ceea ce ar trebui să fie cea mai puternică organizație: cea de la Slatina. Șeful de la județ, Liviu Voiculescu, nu a putut să spună nici măcar un cuvânt bun despre activitatea lui Gabriel Buliteanu care, în poziția de interimar învestit cu încrederea sa, anunța în februarie minuni în sânul PNL Slatina.

Liviu Voiculescu nu știe câți membri are PNL Slatina, vreo 200, îi șoptește președintele TNL Olt, Ionuț Comănescu, însă cunoaște toate criteriile după care o să-i facă evaluarea lui Buliteanu, la sfârșitul lunii iunie.
Gabriel Buliteanu nu este numai îi pericol să își piardă funcția interimară, îi suflă în ceafă și Ionuț Comănescu, președintele tinerilor liberali olteni și proaspăt uns în funcția de consilier municipal. Care se vrea primar al Slatinei.
Astăzi, liberalii de la Olt au bifat o sarcină de la centru: să critice intenția PSD de a desființa Pilonul 2 de pensii. Cu cifre precise, în care explică ce consecințe negative are acest lucru, au tipărit un pliant în 35.000 de exemplare pe care vor începe să-l distribuie în tot județul. Acest număr acoperă jumătate din totalul angajaților din Olt care contribuie la sistemul privat de pensii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019