Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cine face figurație în PNL Slatina?
18.05.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 327

Aproximativ o lună de zile. Atât mai are Gabriel Buliteanu la dispoziție să dovedească ce a promis: că va face din PNL Slatina, al cărui președinte interimar este, cea mai puternică organizație de partid. Președintele ales al PNL Olt, Liviu Voiculescu, i-a arătat deja cartonașul galben. Pentru figurație.


 O conferință de presă la PNL Olt fără președintele a ceea ce ar trebui să fie cea mai puternică organizație: cea de la Slatina. Șeful de la județ, Liviu Voiculescu, nu a putut să spună nici măcar un cuvânt bun despre activitatea lui Gabriel Buliteanu care, în poziția de interimar învestit cu încrederea sa, anunța în februarie minuni în sânul PNL Slatina.

Liviu Voiculescu nu știe câți membri are PNL Slatina, vreo 200, îi șoptește președintele TNL Olt, Ionuț Comănescu, însă cunoaște toate criteriile după care o să-i facă evaluarea lui Buliteanu, la sfârșitul lunii iunie.
Gabriel Buliteanu nu este numai îi pericol să își piardă funcția interimară, îi suflă în ceafă și Ionuț Comănescu, președintele tinerilor liberali olteni și proaspăt uns în funcția de consilier municipal. Care se vrea primar al Slatinei.
Astăzi, liberalii de la Olt au bifat o sarcină de la centru: să critice intenția PSD de a desființa Pilonul 2 de pensii. Cu cifre precise, în care explică ce consecințe negative are acest lucru, au tipărit un pliant în 35.000 de exemplare pe care vor începe să-l distribuie în tot județul. Acest număr acoperă jumătate din totalul angajaților din Olt care contribuie la sistemul privat de pensii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018