Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Viitorul Politicii Agricole Comune, dezbătut la Bruxelles
27.04.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 124

Câțiva membri ai Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, printre care și deputatul de Olt Alexandru Stănescu, au participat, zilele trecute, la Bruxelles, la o reuniune interparlamentară. Tema întâlnirii a fost viitorul Politicii Agricole Comune după 2020.


 În perioada 24 - 26 aprilie, deputatul Alexandru Stănescu a participat la o reuniune în Parlamentul European, la care a reprezentat Comisia pentru Agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților, al cărei președinte este.
Cum va afecta Politica Agricolă Comună ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, a fost unul dintre subiectele discutate în cadrul reuniunii.
Vizita delegației României a fost realizată din dorinţa de a stabili cu oficialii europeni o viziune comună pentru următorii ani în ceea ce priveşte agricultura şi dezvoltarea rurală în ţările membre.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018