Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Viitorul Politicii Agricole Comune, dezbătut la Bruxelles
27.04.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 144

Câțiva membri ai Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, printre care și deputatul de Olt Alexandru Stănescu, au participat, zilele trecute, la Bruxelles, la o reuniune interparlamentară. Tema întâlnirii a fost viitorul Politicii Agricole Comune după 2020.


 În perioada 24 - 26 aprilie, deputatul Alexandru Stănescu a participat la o reuniune în Parlamentul European, la care a reprezentat Comisia pentru Agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților, al cărei președinte este.
Cum va afecta Politica Agricolă Comună ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, a fost unul dintre subiectele discutate în cadrul reuniunii.
Vizita delegației României a fost realizată din dorinţa de a stabili cu oficialii europeni o viziune comună pentru următorii ani în ceea ce priveşte agricultura şi dezvoltarea rurală în ţările membre.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019