Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt petrece la iarbă verde de 1 Mai
27.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3224

Membrii PSD din județ sunt invitați de liderii social-democrați la petreceri câmpenești. Asemenea evenimente vor avea loc în mai multe organizații de orașe din Olt, respectiv la Slatina, Balș, Scornicești și Piatra Olt. Pentru PSD este deja o tradiție să petreacă ziua de 1 Mai, Ziua Muncii, în natură, alături de membri și militanți.


 Se anunță petreceri mari de 1 Mai, în rândul membrilor PSD din județ. Social-democrații din mai multe localități, alături de liderii lor, vor sărbători Ziua Muncii așa cum se sărbătorește peste tot în țară, cu muzică, mici și bere.
La Slatina, petrecerea de 1 Mai va avea loc în mijlocul naturii, într-o pădure de la marginea orașului, aproape de râul Olt.
Petrecere mare, cu sute de membri PSD se anunță și în orașul Balș.
PSD Olt organizează petreceri câmpenești în fiecare an de 1 Mai, începând din anul 2009.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019