Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
PSD Olt petrece la iarbă verde de 1 Mai
27.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3174

Membrii PSD din județ sunt invitați de liderii social-democrați la petreceri câmpenești. Asemenea evenimente vor avea loc în mai multe organizații de orașe din Olt, respectiv la Slatina, Balș, Scornicești și Piatra Olt. Pentru PSD este deja o tradiție să petreacă ziua de 1 Mai, Ziua Muncii, în natură, alături de membri și militanți.


 Se anunță petreceri mari de 1 Mai, în rândul membrilor PSD din județ. Social-democrații din mai multe localități, alături de liderii lor, vor sărbători Ziua Muncii așa cum se sărbătorește peste tot în țară, cu muzică, mici și bere.
La Slatina, petrecerea de 1 Mai va avea loc în mijlocul naturii, într-o pădure de la marginea orașului, aproape de râul Olt.
Petrecere mare, cu sute de membri PSD se anunță și în orașul Balș.
PSD Olt organizează petreceri câmpenești în fiecare an de 1 Mai, începând din anul 2009.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018