Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
PNL Olt, schimbări în organizațiile locale
27.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 165

Conducerea PNL Olt a decis dizolvarea Biroului Politic Local al organizației locale din Corabia. Gheorghe Ciucu este acum președinte interimar, în locul Ioanei Gherghiță, care și-a pierdut și mandatul de prim-vicepreședinte al Biroului Politic Județean. Acest for decizional al liberalilor olteni a fost, de asemenea, completat cu administratorul public al orașului Balș, Marian Hristea.


 Partidul Național Liberal face ordine în rândul organizațiilor locale. Zilele acestea, la propunerea președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, și prin votul în unanimitate al membrilor Biroului Politic Județean, conducerea organizației din Corabia a fost dizolvată.
Ioana Gherghiță, fosta președintă a organizației PNL Corabia, membră și în Biroul Politic Județean, a fost exclusă, după ce în ultima jumătate de an nu a mai desfășurat activități politice.

După toate aceste schimbări, Biroul Politic Județean a fost completat cu membri noi, anunță liderul liberalilor din Olt.
Președinta organizație PNL Strejești, Mariana Ungureanu, și Beniamin Ologeanu, membru al PNL Scornicești, sunt, de asemenea, membri în biroul județean.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018