Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL Olt, schimbări în organizațiile locale
27.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 197

Conducerea PNL Olt a decis dizolvarea Biroului Politic Local al organizației locale din Corabia. Gheorghe Ciucu este acum președinte interimar, în locul Ioanei Gherghiță, care și-a pierdut și mandatul de prim-vicepreședinte al Biroului Politic Județean. Acest for decizional al liberalilor olteni a fost, de asemenea, completat cu administratorul public al orașului Balș, Marian Hristea.


 Partidul Național Liberal face ordine în rândul organizațiilor locale. Zilele acestea, la propunerea președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, și prin votul în unanimitate al membrilor Biroului Politic Județean, conducerea organizației din Corabia a fost dizolvată.
Ioana Gherghiță, fosta președintă a organizației PNL Corabia, membră și în Biroul Politic Județean, a fost exclusă, după ce în ultima jumătate de an nu a mai desfășurat activități politice.

După toate aceste schimbări, Biroul Politic Județean a fost completat cu membri noi, anunță liderul liberalilor din Olt.
Președinta organizație PNL Strejești, Mariana Ungureanu, și Beniamin Ologeanu, membru al PNL Scornicești, sunt, de asemenea, membri în biroul județean.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE