Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dilema PNL Olt: Știrbu sau Marinescu?
12.04.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 370

Gigel Știrbu, de la Olt, sau Marian-Jean Marinescu, de la Dolj? Care dintre cei doi liberali va fi candidatul partidului propus de organizațiile din Oltenia pentru un post de europarlamentar? Vizitată ieri de Marinescu, Filiala Olt a PNL nu a luat încă o decizie, susține președintele Liviu Voiculescu.


La PNL a început cursa pentru Parlamentul European, deși mai este un an până la alegeri. După aproape patru ani, eurodeputatul liberal Marian-Jean Marinescu, aflat la al treilea mandat, a făcut o vizită la Olt, unde s-a întâlnit cu președintele filialei partidului, Liviu Voiculescu. Interpelat în legătură cu posibila rocadă cu deputatul Gigel Știrbu, despre care există zvonuri că și-ar dori să plece la Bruxelles, Marinescu nu a putut decât să declare ce a declarat Știrbu la Craiova, în martie, la o ședință a organizațiilor locale din Dolj. Știrbu, în calitate de vicepreședinte regional, iar Marinescu, propus pentru un nou mandat de PNL Dolj.
Dacă organizația de la Dolj a luat deja decizia susținerii lui Marian-Jean Marinescu, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a rămas neutru, la nivel declarativ.
Rămâne de văzut dacă cei 17 primari liberali din Olt se vor lăsa influențați în votul lor de vizita de câteva zile la Bruxelles, pe care o vor efectua în mai sau iunie, la invitația lui Marinescu, anunțată în conferința de presă de la Slatina.
Contactat telefonic în legătură cu o posibilă răzgândire a sa, Gigel Sorinel Știrbu nu a răspuns la apel.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024