Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
OFSD Slatina aduce „Iepurașul cu surprize”
03.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1216

Au învățat să încondeieze ouă, au cântat și au dansat alături de iepuraș, iar la final au primit cadouri dulci și diplome. 25 de copii au participat ieri la acțiunea „Iepurașul cu surprize”, inițiată de Organizația de Femei Social Democrate din Slatina, cu prilejul Sărbătorilor Pascale. Evenimentul s-a desfășurat la un loc de joacă, iar ce mici s-au distrat pe cinste.


 Copii mai mici sau mai mari au venit, ieri, la petrecerea organizată pentru ei de femeile social democrate din municipiul Slatina. Micuții, de vârste diferite, au învățat să încondeieze ouă, au participat la diferite jocuri și concursuri cu tema Sărbătoarea Paștelui și s-au distrat alături de celebrul Iepuraș, care a venit la ei cu surprize.
Ce mici au arătat că se pricep la încondeiatul ouălor.
Evenimentul face parte din seria manifestărilor care vor fi organizate, în acest an, de OFSD Slatina, pentru copiii și tinerii din oraș.
Copiii au fost răsplătiți cu diplome și cadouri de la Iepuraș.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018