Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Legea pescuitului și acvaculturii a trecut de Parlament
27.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1663

Legea care reglementează pescuitul și acvacultura a trecut de Parlament și urmează să fie promulgată de președintele României. Cu un cadru legal îmbunătățit, resursele acvatice vor fi mai ușor conservate și vor fi realizate noi planuri pentru gestionarea pescăriilor.


 Deputatul Dan Ciocan, secretarul Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, a explicat necesitatea modificărilor apărute la noua lege a pescuitului și acvaculturii.
Îmbunătățirea cadrului juridic în acest domeniu va duce și la creșterea gradului de absorbție a Fondului European pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014 – 2020.
Deputatul Dan Ciocan a precizat că toate aceste modificări au fost propuse la solicitarea tuturor factorilor de decizie implicați.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018