Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Legea pescuitului și acvaculturii a trecut de Parlament
27.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1676

Legea care reglementează pescuitul și acvacultura a trecut de Parlament și urmează să fie promulgată de președintele României. Cu un cadru legal îmbunătățit, resursele acvatice vor fi mai ușor conservate și vor fi realizate noi planuri pentru gestionarea pescăriilor.


 Deputatul Dan Ciocan, secretarul Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, a explicat necesitatea modificărilor apărute la noua lege a pescuitului și acvaculturii.
Îmbunătățirea cadrului juridic în acest domeniu va duce și la creșterea gradului de absorbție a Fondului European pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014 – 2020.
Deputatul Dan Ciocan a precizat că toate aceste modificări au fost propuse la solicitarea tuturor factorilor de decizie implicați.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018