Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Legea pescuitului și acvaculturii a trecut de Parlament
27.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1672

Legea care reglementează pescuitul și acvacultura a trecut de Parlament și urmează să fie promulgată de președintele României. Cu un cadru legal îmbunătățit, resursele acvatice vor fi mai ușor conservate și vor fi realizate noi planuri pentru gestionarea pescăriilor.


 Deputatul Dan Ciocan, secretarul Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, a explicat necesitatea modificărilor apărute la noua lege a pescuitului și acvaculturii.
Îmbunătățirea cadrului juridic în acest domeniu va duce și la creșterea gradului de absorbție a Fondului European pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014 – 2020.
Deputatul Dan Ciocan a precizat că toate aceste modificări au fost propuse la solicitarea tuturor factorilor de decizie implicați.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018