Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Norica Nicolai i-a cerut demisia lui Gigel Știrbu
19.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 150

Prezentă la alegerile din ALDE Olt, Norica Nicolai îi cere lui Gigel Știrbu să își dea demisia din funcția de președinte al Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților. Reacție vine ca urmare a faptului că Știrbu a cerut explicații din partea directorului TVR, după ce televiziunea publică a difuzat un interviu cu Sebastian Ghiță. Reacția liderului PNL nu a întârziat să apară.


 Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a vorbit, de pe scena Casei de Cultură a Tineretului din Slatina, despre valorile liberale pe care le promovează Alianța Liberalilor și Democraților, în antiteză cu discursul PNL, pe care îl consideră într-un „major derapaj stalinist”.

Norica Nicolai i-a cerut demisia de onoare deputatului PNL Gigel Ştirbu, spunând că acesta a acţionat ca un comisar sovietic, atunci când a cerut explicaţii din partea directorului TVR, după difuzarea interviului cu Sebastian Ghiță.
Deputatul PNL Gigel Ştirbu a trimis duminică un comunicat de presă prin care răspunde reacţiei publice a Noricăi Nicolai la adresa sa. Ştirbu o numeşte „fost procuror comunist” pe europarlamentarul ALDE.
„Doamna, fost procuror comunist, Norica Nicolai, responsabilitatea funcţiei pe care o deţin, aceea de preşedinte al Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, mă obligă să solicit explicații, în numele cetățenilor şi al unei instituţii a statului român, cum se poate ca, din banii noştri, ai tuturor plătitorilor de taxe şi impozite din ţara asta, un inculpat, pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare de către instituţiile statului, este difuzat, în prime-time, de televiziunea naţională, instituţie a aceluiaşi stat care plăteşte bani grei pentru aducerea acestuia în ţară?”, a transmis Ştirbu într-un comunicat de presă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018