Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Norica Nicolai i-a cerut demisia lui Gigel Știrbu
18.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 276

Prezentă la alegerile din ALDE Olt, Norica Nicolai îi cere lui Gigel Știrbu să își dea demisia din funcția de președinte al Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților. Reacție vine ca urmare a faptului că Știrbu a cerut explicații din partea directorului TVR, după ce televiziunea publică a difuzat un interviu cu Sebastian Ghiță. Reacția liderului PNL nu a întârziat să apară.


 Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a vorbit, de pe scena Casei de Cultură a Tineretului din Slatina, despre valorile liberale pe care le promovează Alianța Liberalilor și Democraților, în antiteză cu discursul PNL, pe care îl consideră într-un „major derapaj stalinist”.

Norica Nicolai i-a cerut demisia de onoare deputatului PNL Gigel Ştirbu, spunând că acesta a acţionat ca un comisar sovietic, atunci când a cerut explicaţii din partea directorului TVR, după difuzarea interviului cu Sebastian Ghiță.
Deputatul PNL Gigel Ştirbu a trimis duminică un comunicat de presă prin care răspunde reacţiei publice a Noricăi Nicolai la adresa sa. Ştirbu o numeşte „fost procuror comunist” pe europarlamentarul ALDE.
„Doamna, fost procuror comunist, Norica Nicolai, responsabilitatea funcţiei pe care o deţin, aceea de preşedinte al Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, mă obligă să solicit explicații, în numele cetățenilor şi al unei instituţii a statului român, cum se poate ca, din banii noştri, ai tuturor plătitorilor de taxe şi impozite din ţara asta, un inculpat, pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare de către instituţiile statului, este difuzat, în prime-time, de televiziunea naţională, instituţie a aceluiaşi stat care plăteşte bani grei pentru aducerea acestuia în ţară?”, a transmis Ştirbu într-un comunicat de presă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024