Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Norica Nicolai i-a cerut demisia lui Gigel Știrbu
19.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 167

Prezentă la alegerile din ALDE Olt, Norica Nicolai îi cere lui Gigel Știrbu să își dea demisia din funcția de președinte al Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților. Reacție vine ca urmare a faptului că Știrbu a cerut explicații din partea directorului TVR, după ce televiziunea publică a difuzat un interviu cu Sebastian Ghiță. Reacția liderului PNL nu a întârziat să apară.


 Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a vorbit, de pe scena Casei de Cultură a Tineretului din Slatina, despre valorile liberale pe care le promovează Alianța Liberalilor și Democraților, în antiteză cu discursul PNL, pe care îl consideră într-un „major derapaj stalinist”.

Norica Nicolai i-a cerut demisia de onoare deputatului PNL Gigel Ştirbu, spunând că acesta a acţionat ca un comisar sovietic, atunci când a cerut explicaţii din partea directorului TVR, după difuzarea interviului cu Sebastian Ghiță.
Deputatul PNL Gigel Ştirbu a trimis duminică un comunicat de presă prin care răspunde reacţiei publice a Noricăi Nicolai la adresa sa. Ştirbu o numeşte „fost procuror comunist” pe europarlamentarul ALDE.
„Doamna, fost procuror comunist, Norica Nicolai, responsabilitatea funcţiei pe care o deţin, aceea de preşedinte al Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, mă obligă să solicit explicații, în numele cetățenilor şi al unei instituţii a statului român, cum se poate ca, din banii noştri, ai tuturor plătitorilor de taxe şi impozite din ţara asta, un inculpat, pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare de către instituţiile statului, este difuzat, în prime-time, de televiziunea naţională, instituţie a aceluiaşi stat care plăteşte bani grei pentru aducerea acestuia în ţară?”, a transmis Ştirbu într-un comunicat de presă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019