Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Niță îl vrea pe Bălașa la Primăria Slatina
19.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 452

Marius Bălașa a fost prezentat sâmbătă, în cadrul conferinței de alegeri a ALDE, drept candidatul partidului la Primăria Slatina. Anunțul făcut de Mihai Niță, atunci când l-a invitat pe scenă pe Bălașa, l-a surprins pe acesta din urmă.


 Liderii ALDE spun însă că, în cadrul partidului, au avut loc discuții pe această temă, fără a fi luată încă o decizie definitivă. Marius Bălașa a mai candidat pentru funcția de primar al Slatinei și în 2016, pe listele PNL. În prezent, el este președinte interimar al ALDE Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018