Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Oltul, o echipă puternică la Congresul PSD
12.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1056

Senatorul de Olt Paul Stănescu este vicepreședinte al PSD pentru regiunea Sud-Vest Oltenia, în urma Congresului extraordinar de sâmbătă. El a primit votul și susținerea delegaților din toate cele cinci județe, Olt, Dolj, Mehedinți, Gorj și Vâlcea. PSD Olt a mobilizat pentru acest eveniment aproape 160 de delegați, printre care președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, primarul Slatinei, Emil Moț, dar și parlamentarii de Olt.


 Cu susținere declarată a membrilor PSD din toată regiunea, Paul Stănescu a venit fără emoții la Congresul extraordinar al PSD care a avut loc sâmbătă, la Sala Palatului. Alături de Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a fost candidatul pentru funcția de vicepreședinte al PSD, reprezentând Regiunea Sud-Vest Oltenia. Stănescu a vorbit despre misiunea pe care o are, prin prisma acestei funcții.

Alături de Paul Stănescu, la congresul de sâmbătă au fost lideri ai partidului din Olt, parlamentari și primari. Cu toții au transmis mesaje de susținere pentru viitorul vicepreședinte al PSD și au vorbit despre importanța congresului.
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat că principalul motiv pentru care s-a organizat Congresul extraordinar a fost realizarea unui bilanț, după primul an de guvernare PSD.
În cadrul congresului au fost alegeri pentru funcțiile de președinte executiv, secretar general și pentru cele 16 funcții de vicepreședinți regionali. Nicolae Bănicioiu, Ecaterina Andronescu şi Viorica Dăncilă au candidat pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, în urma votului fiind aleasă Viorica Dăncilă, actualul premier al României. Pentru funcţia de secretar general al partidului au concurat Marian Neacşu şi Codrin Ştefănescu, fiind ales Neacşu. Cei 16 vicepreședinți sunt opt femei și opt bărbați, câte doi pentru fiecare regiune a țării.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018

Planuri pentru Baza sportivă de la Școala 5

Baza sportivă de lângă Școala 5 ar putea redeveni locul în care copiii și tinerii din Slatina să joace fotbal, cum jucau cu ani în urmă. Terenul și tribunele, lăsate în paragină, aparțin Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea speră într-o schimbare a legislației, care să permită preluarea acestor baze. La Slatina, primăria vrea să refacă terenul și tribunele, după ce va amenaja sub ele o parcare.
23 Mai 2018