Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltul, o echipă puternică la Congresul PSD
12.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1083

Senatorul de Olt Paul Stănescu este vicepreședinte al PSD pentru regiunea Sud-Vest Oltenia, în urma Congresului extraordinar de sâmbătă. El a primit votul și susținerea delegaților din toate cele cinci județe, Olt, Dolj, Mehedinți, Gorj și Vâlcea. PSD Olt a mobilizat pentru acest eveniment aproape 160 de delegați, printre care președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, primarul Slatinei, Emil Moț, dar și parlamentarii de Olt.


 Cu susținere declarată a membrilor PSD din toată regiunea, Paul Stănescu a venit fără emoții la Congresul extraordinar al PSD care a avut loc sâmbătă, la Sala Palatului. Alături de Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a fost candidatul pentru funcția de vicepreședinte al PSD, reprezentând Regiunea Sud-Vest Oltenia. Stănescu a vorbit despre misiunea pe care o are, prin prisma acestei funcții.

Alături de Paul Stănescu, la congresul de sâmbătă au fost lideri ai partidului din Olt, parlamentari și primari. Cu toții au transmis mesaje de susținere pentru viitorul vicepreședinte al PSD și au vorbit despre importanța congresului.
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat că principalul motiv pentru care s-a organizat Congresul extraordinar a fost realizarea unui bilanț, după primul an de guvernare PSD.
În cadrul congresului au fost alegeri pentru funcțiile de președinte executiv, secretar general și pentru cele 16 funcții de vicepreședinți regionali. Nicolae Bănicioiu, Ecaterina Andronescu şi Viorica Dăncilă au candidat pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, în urma votului fiind aleasă Viorica Dăncilă, actualul premier al României. Pentru funcţia de secretar general al partidului au concurat Marian Neacşu şi Codrin Ştefănescu, fiind ales Neacşu. Cei 16 vicepreședinți sunt opt femei și opt bărbați, câte doi pentru fiecare regiune a țării.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019