Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Tinerii liberali și-au ales conducerea
27.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 193

Tineretul Național Liberal Olt și-a ales prin vot președintele, președintele executiv și cei doi prim vicepreședinți. Ședința de alegeri a avut loc sâmbătă, la Consiliul Județean. La eveniment au luat parte, pe lângă liderii locali ai partidului, și lideri ai organizațiilor regionale și naționale ale TNL.


 Liderii PNL Olt s-au reunit sâmbătă după-amiază, pentru a alege conducerea organizației de tineret a partidului. Ionuț Comănescu a fost ales pentru funcția de președinte al TNL Olt, președinte executiv fiind desemnat Traian Pătrașcu, de la Rusănești. Cele două funcții de prim vicepreședinte le-au revenit, prin vot, lui Robert Moisescu și Nicușor Oprea, din Scornicești. Niciunul dintre ei nu a avut contracandidați.
Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, și deputatul Gigel Știrbu au transmis mesaje de susținere tineretului liberal.
Și invitații liberalilor olteni, lideri ai organizațiilor regionale și naționale de tineret, le-au vorbit tinerilor din sală despre valorile și principiile partidului din care fac parte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018