Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tinerii liberali și-au ales conducerea
27.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 220

Tineretul Național Liberal Olt și-a ales prin vot președintele, președintele executiv și cei doi prim vicepreședinți. Ședința de alegeri a avut loc sâmbătă, la Consiliul Județean. La eveniment au luat parte, pe lângă liderii locali ai partidului, și lideri ai organizațiilor regionale și naționale ale TNL.


 Liderii PNL Olt s-au reunit sâmbătă după-amiază, pentru a alege conducerea organizației de tineret a partidului. Ionuț Comănescu a fost ales pentru funcția de președinte al TNL Olt, președinte executiv fiind desemnat Traian Pătrașcu, de la Rusănești. Cele două funcții de prim vicepreședinte le-au revenit, prin vot, lui Robert Moisescu și Nicușor Oprea, din Scornicești. Niciunul dintre ei nu a avut contracandidați.
Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, și deputatul Gigel Știrbu au transmis mesaje de susținere tineretului liberal.
Și invitații liberalilor olteni, lideri ai organizațiilor regionale și naționale de tineret, le-au vorbit tinerilor din sală despre valorile și principiile partidului din care fac parte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018