Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gabriel Buliteanu, un președinte PNL altfel
22.02.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 339

Disident mult timp în propriul partid, Gabriel Buliteanu își asumă reconstrucția din temelii a organizației PNL Slatina. Acesta promite că meritocrația va fi criteriul determinant al celor care rămân sau vor face parte din noua sa echipă.


 Devenit președinte ales al PNL Olt la sfârșitul lunii ianuarie, Liviu Voiculescu a trecut repede la decapitarea organizației Slatina. Biroul de conducere a fost dizolvat, iar Gabriel Buliteanu a fost numit și validat președinte interimar. Motivul: propria nemulțumire, dar și a liberalilor din teritoriu, privind activitatea lui Sorin Țârcomnicu și a celorlalți membri din fruntea a ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai importantă organizație a PNL Olt.
Gabriel Buliteanu are mână liberă să-și formeze propria echipă și promite că va fi un președinte „altfel”.

Buliteanu vrea să deschidă larg ușile partidului în care promite să aplice strict criteriul meritocrație.

Gabriel Buliteanu este de zece ani membru al PNL, iar promovarea sa vine după o lungă perioadă de disidență în sânul propriului partid, spune el.
Unul dintre obiectivele noului lider liberal este monitorizarea activității colegilor săi politici din Consiliul Local Slatina, printre care se numără și fostul președinte Sorin Țârcomnicu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018