Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD, la ora bilanțului
16.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 310

Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, a susținut astăzi, la Slatina, o conferință de presă în care a vorbit despre implementarea programului de guvernare al social democraților, pe parcursul anului 2017. Economia a cunoscut o creștere semnificativă, iar Programul Național de Dezvoltare Locală, care promite investiții masive în satele românești, funcționează foarte bine.


PSD Olt a organizat astăzi o conferință de presă la care participat Paul Stănescu, vicepreședintele PSD și președintele organizației din Olt a partidului, însoțit de președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, primarul Slatinei, Emil Moț și deputatul Florin Iordache. Paul Stănescu a făcut un bilanț al implementării programului de guvernare al PSD.
Iar în 2018, lucrurile ar trebui să meargă și mai bine, explică președintele PSD Olt.
În cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, toate proiectele acceptate vor primi finanțare, dă asigurări Paul Stănescu.
Ceilalți participanți au răspuns întrebărilor presei legate de derularea proiectelor din Olt aprobate în cadrul PNDL, finalizarea lucrărilor la sala polivalentă din Slatina, dar și despre legile Justiției.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018