Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD, la ora bilanțului
16.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 296

Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, a susținut astăzi, la Slatina, o conferință de presă în care a vorbit despre implementarea programului de guvernare al social democraților, pe parcursul anului 2017. Economia a cunoscut o creștere semnificativă, iar Programul Național de Dezvoltare Locală, care promite investiții masive în satele românești, funcționează foarte bine.


PSD Olt a organizat astăzi o conferință de presă la care participat Paul Stănescu, vicepreședintele PSD și președintele organizației din Olt a partidului, însoțit de președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, primarul Slatinei, Emil Moț și deputatul Florin Iordache. Paul Stănescu a făcut un bilanț al implementării programului de guvernare al PSD.
Iar în 2018, lucrurile ar trebui să meargă și mai bine, explică președintele PSD Olt.
În cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, toate proiectele acceptate vor primi finanțare, dă asigurări Paul Stănescu.
Ceilalți participanți au răspuns întrebărilor presei legate de derularea proiectelor din Olt aprobate în cadrul PNDL, finalizarea lucrărilor la sala polivalentă din Slatina, dar și despre legile Justiției.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE