Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Continuă proiectele bune pentru agricultură
30.01.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 361

Plenul Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice a avizat pozitiv candidatura lui Petre Daea pentru funcția de Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, cu 21 voturi pentru, nicio abțineri și zece voturi împotrivă. Deputatul de Olt Dan Ciocan, secretarul Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, consideră că rămânerea lui Daea la conducerea ministerului este benefică pentru viitorul agriculturii.


 „Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, este unul dintre cei mai performanți și populari miniștri, este apreciat inclusiv de partenerii europeni ai României pentru măsurile de absorbţie a fondurilor comunitare și de dezvoltare a unei agriculturi performante”, spune Dan Ciocan, secretarul Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților. Iar acestea nu sunt singurele măsuri utile pentru agricultură. În comisia de specialitate se află noi proiecte menite să sprijine fermierii români.
Ministrul propus pentru preluarea portofoliului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului. Un alt mare obiectiv al ministerului este reabilitarea sistemului de irigații.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018