Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Liviu Voiculescu, președinte ales al PNL Olt
29.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 674

Liviu Voiculescu, primarul comunei Cungrea, este noul președinte ales al PNL Olt. El a obținut voturile colegilor, în cadrul ședinței de vineri după-amiază a Comitetului de Coordonare Județean al partidului. La eveniment au participat și liderii centrali ai liberalilor, inclusiv președintele Ludovic Orban și parlamentarii de Olt ai PNL, Siminica Mirea și Gigel Știrbu. Daniel Tudor, viceprimarul de la Scornicești, a fost ales prim- vicepreședinte.


 Liberalii din Olt s-au reunit vineri, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina, să își aleagă președintele. În sală au fost câteva sute de membri ai partidului, care au ascultat mai întâi discursurile mobilizatoare ale liderilor naționali. Președintele PNL Ludovic Orban, secretarul general Robert Sighiartău, europarlamentarul Cristian Bușoi și Viorel Cataramă au venit la Slatina să critice guvernarea PSD-ALDE și să le explice liberalilor olteni cum să își pună la punct structurile locale.
Parlamentarii de Olt ai PNL, Siminica Mirea și Gigel Știrbu, au transmis mesaje de susținere a noului președinte, Liviu Voiculescu.
Liviu Voiculescu, primarul comunei Cungrea, a fost singurul candidat. Alegerile la nivelul filiale județene au loc după decesul fostului președinte al PNL Olt, Costel Moisescu. Voiculescu i-a asigurat pe liberalii olteni că va promova aceleași valori în rândul celor cu gândire liberală.
La ședința Comitetului de Coordonare Județean al PNL Olt a fost ales și prim vicepreședintele județean al liberalilor. Acesta este viceprimarul orașului Scornicești, Daniel Tudor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018