Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liberalele din Slatina, surpriză șoc pentru Liviu Voiculescu
25.01.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 577

Surpriză de proporții pentru șeful interimar al PNL Olt, cu numai o zi înaintea conferinței județene de alegeri. Jumătate din biroul de conducere a Organizației femeilor liberale din Slatina, în frunte cu președinta Elena Iotu, a migrat la ALDE. Deputatul Mihai Niță spune că achizițiile în organizația sa nu se opresc aici.


Achiziție după achiziție în Alianța Liberalilor și Democraților Olt. După ce anul trecut a avut loc un transfer important dinspre PNL al lui Marius Bălașa, devenit de curând președinte interimar al ALDE Slatina, și tot de la PNL a venit un alt membru important, Dan Stana, conducerea organizației județene a partidului lui Tăriceanu începe anul cu mare bucurie. Nu mai puțin de 11 femei, toate din conducerea PNL Slatina, în frunte cu președinta Elena Iotu, și-au depus astăzi adeziunile la această formațiune politică, nemulțumite de modul în care foștii colegi aplică politica liberală, acuzând, în același timp, comunicarea defectuoasă. Plecarea masivă a conducerii organizației de femei a PNL Slatina se petrece cu numai o zi înainte de un eveniment important în viața liberalilor olteni, chemați mâine să-și aleagă noul președinte, funcție pentru care și-a depus candidatura actualul interimar  Liviu Voiculescu.
Nou venitele în ALDE Slatina susțin că nu urmăresc să ocupe vreo funcție politică sau administrativă.
ALDE Olt se pregătește de alegeri. Conferința județeană va avea loc pe 17 martie. Actualul președinte Mihai Niță și-a anunțat astăzi nu numai candidatura, ci și planurile sale de dezvoltare a organizației, pe care le va da publicității în ziua alegerilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE