Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Marius Bălașa, președinte la ALDE Slatina
10.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 972

Marius Bălașa a primit din partea conducerii ALDE propunerea de a deveni președinte al organizației Slatina. Biroul Permanent Județean s-a reunit în această seară, pentru a aviza această propunere, care va ajunge apoi pentru aprobare la Biroul Național al partidului.


 Contactat de Olt Tv, Marius Bălașa a explicat că a acceptat propunerea venită din partea mai multor membri din conducerea ALDE și a precizat că în alianță nu există neînțelegeri. Schimbarea va fi realizată cu acordul actualului președinte al ALDE Slatina, Cristian Bircea, scopul fiind cel de dezvoltare a organizației.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019