Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Marius Bălașa, președinte la ALDE Slatina
10.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 950

Marius Bălașa a primit din partea conducerii ALDE propunerea de a deveni președinte al organizației Slatina. Biroul Permanent Județean s-a reunit în această seară, pentru a aviza această propunere, care va ajunge apoi pentru aprobare la Biroul Național al partidului.


 Contactat de Olt Tv, Marius Bălașa a explicat că a acceptat propunerea venită din partea mai multor membri din conducerea ALDE și a precizat că în alianță nu există neînțelegeri. Schimbarea va fi realizată cu acordul actualului președinte al ALDE Slatina, Cristian Bircea, scopul fiind cel de dezvoltare a organizației.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018