Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Marius Bălașa, președinte la ALDE Slatina
10.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 915

Marius Bălașa a primit din partea conducerii ALDE propunerea de a deveni președinte al organizației Slatina. Biroul Permanent Județean s-a reunit în această seară, pentru a aviza această propunere, care va ajunge apoi pentru aprobare la Biroul Național al partidului.


 Contactat de Olt Tv, Marius Bălașa a explicat că a acceptat propunerea venită din partea mai multor membri din conducerea ALDE și a precizat că în alianță nu există neînțelegeri. Schimbarea va fi realizată cu acordul actualului președinte al ALDE Slatina, Cristian Bircea, scopul fiind cel de dezvoltare a organizației.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018