Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Marius Bălașa, președinte la ALDE Slatina
10.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 826

Marius Bălașa a primit din partea conducerii ALDE propunerea de a deveni președinte al organizației Slatina. Biroul Permanent Județean s-a reunit în această seară, pentru a aviza această propunere, care va ajunge apoi pentru aprobare la Biroul Național al partidului.


 Contactat de Olt Tv, Marius Bălașa a explicat că a acceptat propunerea venită din partea mai multor membri din conducerea ALDE și a precizat că în alianță nu există neînțelegeri. Schimbarea va fi realizată cu acordul actualului președinte al ALDE Slatina, Cristian Bircea, scopul fiind cel de dezvoltare a organizației.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018