Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șefia PNL Olt, fără concurență
20.12.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 517

Liberalii olteni au stabilit data alegerilor pentru alegerea președintelui, funcție rămasă vacantă după decesul neașteptat al lui Ion Moisescu. Interimarul Liviu Voiculescu pare să fie singurul aspirant, însă cei care doresc mai au timp suficient să-și depună candidatura.


 Pe 26 ianuarie 2018, liberalii din Olt își vor alege președintele. Este o nouă dată stabilită de către membrii Biroului Executiv Județean, după ce au fost nevoiți să anuleze alegerile din 17 noiembrie, din cauza absenței lui Ludovic Orban din țară. Până în prezent, doar Liviu Voiculescu, mâna dreaptă a fostului președinte Ion Moisescu, decedat prematur și neașteptat, și-a exprimat intenția de a candida.

La alegerile din 26 ianuarie este așteptat președintele național Ludovic Orban, dar și alți lideri din conducerea centrală. Pregătit să se prezinte în fața celor 426 de delegați cu o moțiune, Liviu Voiculescu a atacat astăzi două subiecte fierbinți de pe agenda publică, cu note critice la adresa puterii: modificările la legile justiției și Legea bugetului de stat pe 2018.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019