Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Șefia PNL Olt, fără concurență
20.12.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 453

Liberalii olteni au stabilit data alegerilor pentru alegerea președintelui, funcție rămasă vacantă după decesul neașteptat al lui Ion Moisescu. Interimarul Liviu Voiculescu pare să fie singurul aspirant, însă cei care doresc mai au timp suficient să-și depună candidatura.


 Pe 26 ianuarie 2018, liberalii din Olt își vor alege președintele. Este o nouă dată stabilită de către membrii Biroului Executiv Județean, după ce au fost nevoiți să anuleze alegerile din 17 noiembrie, din cauza absenței lui Ludovic Orban din țară. Până în prezent, doar Liviu Voiculescu, mâna dreaptă a fostului președinte Ion Moisescu, decedat prematur și neașteptat, și-a exprimat intenția de a candida.

La alegerile din 26 ianuarie este așteptat președintele național Ludovic Orban, dar și alți lideri din conducerea centrală. Pregătit să se prezinte în fața celor 426 de delegați cu o moțiune, Liviu Voiculescu a atacat astăzi două subiecte fierbinți de pe agenda publică, cu note critice la adresa puterii: modificările la legile justiției și Legea bugetului de stat pe 2018.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018