Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Deputatul Alexandru Stănescu, vicecampion la fotbal
24.11.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 246

Au lăsat la o parte orice patimi politice, au format o echipă și au câștigat. Este adevărat, nu primul loc, însă nici titlul de vicecampioni nu este mai prejos. Echipa de fotbal a Parlamentului României ne-a reprezentat cu onoare în Turcia, unde singura înfrângere a fost în fața formației din țara gazdă.


 Politică și sport. Iată două activități care nu par să aibă nici măcar tangență. Există însă politicieni care fac mișcare pentru sănătate, dar și ca pasiune. Deputatul social-democrat de Olt Alexandru Stănescu este unul dintre ei. Practică de șase ani fotbalul și a reușit recent să devină vicecampion, împreună cu colegii săi din parlament, la Campionatul Interparlamentar de Fotbal din Antalya, desfășurat între 17 și 20 noiembrie.
Echipa Parlamentului României a fost în aceeași grupă cu Ucraina și Georgia, reușind să se claseze pe primul loc. Finala a fost disputată în compania echipei gazdă, care și-a adjudecat titlul cu scorul de 2 la 1.
La acest campionat au mai participat echipele parlamentare din Ungaria și Polonia. Echipa României este antrenată de celebrul fotbalist Gheorghe Mulțescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019