Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Rectificarea bugetară, salvarea primăriilor
01.11.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 562

„Sunt convins că nicio localitate nu va rămâne fără salarii sau fără bani pentru plata utilităților”. Este asigurarea pe care ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Paul Stănescu, o dă autorităților publice locale. O veste mai bună ca niciodată, ținând cont de faptul că visteriile primăriilor au fost secate după ce li s-a dat voie să-și mărească salariile după bunul plac.


 Majorarea salariilor în primării de la 1 iulie a creat dezechilibre în bugetele multor localități. Edilii au făcut imprudența să adauge la veniturile angajaților mai mult decât le-ar fi permis încasările, dar în limita legii, iar acum sunt în situația de a nu mai putea plăti salariile ori utilitățile și așteaptă cu nerăbdare rectificarea bugetară. Deși premierul Mihai Tudose spunea că „dacă au sărit de limita bugetară, e problema lor”, ministrul Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, dă asigurări că rectificarea bugetară va rezolva problema.
Urmăriți în această seară, de la 20.20, în cadrul emisiunii Perfectul simplu, prima conferință de presă a președintelui PSD Olt, Paul Stănescu, de când a preluat portofoliul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Acesta a vorbit la Slatina, alături de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, și primarul Slatinei, Emil Moț, despre provocările guvernării și posibila rezolvare a multor probleme cu care se confruntă comunitățile.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018