Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL Slatina s-a întărit cu trei președinți
31.10.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 810

Oameni noi și din ce în ce mai mulți. Chiar dacă numărul lor nu sare de 350, liberalii slătineni sunt optimiști. Deocamdată construiesc de la zero, spun ei, și își pun speranța în viitorul președinte al PNL Olt.


 Profund îndurerați de moartea subită și prematură a președintelui Ion Moisescu, liberalii slătineni au reușit să se mobilizeze pentru a-și alege oamenii care să le conducă structurile interne. Cu Sorin Țîrcomnicu deja președinte, cei 350 de membri ai PNL sunt împărțiți în trei organizații: cea de tineret, condusă de Dragoș Popa, inginer la ALRO, cea de femei, în fruntea căreia au ales-o pe Elena Iotu, soție, mamă și femeie de afaceri, după cum singură s-a prezentat, și cea de pensionari și vârstnici, cu fostul șef de la Poliția Rutieră Slatina Ștefan Văduva în fruntea ei.

Liberalii se pregătesc acum să-și aleagă noul președinte al filialei județene și așteaptă să vadă candidații ca să se hotărască pe cine susțin. Până acum, doar interimarul Liviu Voiculescu și-a anunțat candidatura.
Alegerile pentru președinția PNL Olt vor avea loc pe 17 noiembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019