Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
PNL Slatina s-a întărit cu trei președinți
31.10.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 711

Oameni noi și din ce în ce mai mulți. Chiar dacă numărul lor nu sare de 350, liberalii slătineni sunt optimiști. Deocamdată construiesc de la zero, spun ei, și își pun speranța în viitorul președinte al PNL Olt.


 Profund îndurerați de moartea subită și prematură a președintelui Ion Moisescu, liberalii slătineni au reușit să se mobilizeze pentru a-și alege oamenii care să le conducă structurile interne. Cu Sorin Țîrcomnicu deja președinte, cei 350 de membri ai PNL sunt împărțiți în trei organizații: cea de tineret, condusă de Dragoș Popa, inginer la ALRO, cea de femei, în fruntea căreia au ales-o pe Elena Iotu, soție, mamă și femeie de afaceri, după cum singură s-a prezentat, și cea de pensionari și vârstnici, cu fostul șef de la Poliția Rutieră Slatina Ștefan Văduva în fruntea ei.

Liberalii se pregătesc acum să-și aleagă noul președinte al filialei județene și așteaptă să vadă candidații ca să se hotărască pe cine susțin. Până acum, doar interimarul Liviu Voiculescu și-a anunțat candidatura.
Alegerile pentru președinția PNL Olt vor avea loc pe 17 noiembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018