Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
PNL Slatina s-a întărit cu trei președinți
31.10.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 566

Oameni noi și din ce în ce mai mulți. Chiar dacă numărul lor nu sare de 350, liberalii slătineni sunt optimiști. Deocamdată construiesc de la zero, spun ei, și își pun speranța în viitorul președinte al PNL Olt.


 Profund îndurerați de moartea subită și prematură a președintelui Ion Moisescu, liberalii slătineni au reușit să se mobilizeze pentru a-și alege oamenii care să le conducă structurile interne. Cu Sorin Țîrcomnicu deja președinte, cei 350 de membri ai PNL sunt împărțiți în trei organizații: cea de tineret, condusă de Dragoș Popa, inginer la ALRO, cea de femei, în fruntea căreia au ales-o pe Elena Iotu, soție, mamă și femeie de afaceri, după cum singură s-a prezentat, și cea de pensionari și vârstnici, cu fostul șef de la Poliția Rutieră Slatina Ștefan Văduva în fruntea ei.

Liberalii se pregătesc acum să-și aleagă noul președinte al filialei județene și așteaptă să vadă candidații ca să se hotărască pe cine susțin. Până acum, doar interimarul Liviu Voiculescu și-a anunțat candidatura.
Alegerile pentru președinția PNL Olt vor avea loc pe 17 noiembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
OLTTV LIVE

Sărbători de poveste, la Slatina

O lună magică, în care luminile festive vor împodobi orașul, colindele vor răsuna în fiecare seară, iar Moș Crăciun îi va întâmpina pe copii în căsuța lui de pe Esplanadă. Asta îi așteaptă pe slătineni, începând cu 1 Decembrie, când se deschide Târgul de Crăciun. Momentul festiv va fi marcat printr-un concert susținut de Ducu Bertzi și formația sa. În săptămâna dinaintea Nașterii Domnului, Moș Crăciun va porni și cu trăsura prin oraș, să împartă cadouri la toți copiii, iar Narcisa Suciu ne va încânta cu colindele ei.
13 Nov 2017

Fără sensuri unice pe Libertății și Cornișei?

Circulație în ambele sensuri pe Libertății și Cornișei, păstrarea sensului unic pe strada Primăverii. Aceste prevederi sunt cuprinse într-un proiect aflat în consultare publică pe site-ul Primărie Slatina. Cetățenii pot studia propunerile autorităților și pot vota „pentru” sau „împotriva” acestor modificări. Înainte de decizia finală se va efectua însă un studiu de trafic, iar cetățenii din zonele vizate vor fi chemați să își spună punctul de vedere.
10 Nov 2017

Anchetă pentru copiii Melaniei Renghea

Relu Renghea, soțul fostei polițiste Melania Renghea, condamnată la închisoare pentru tentativă de omor, s-a sinucis aseară în locuința din satul Proaspeți, comuna Curtișoara. Acesta a fost găsit de soacra sa, spânzurat de un pom. Polițista se află la închisoare, iar bărbatul avea grijă de cei trei copii ai lor. Micuții sunt acum în grija părinților femeii, iar reprezentanții Protecției Copilului au demarat astăzi o anchetă, pentru a stabili cui vor fi încredințați minorii.
10 Nov 2017

Paul Stănescu - „Pentru un viitor sustenabil”

Vicepremierul Paul Stănescu a susținut ieri, la Palatul Victoria, un discurs despre Strategia Națională pentru Dezvoltare Durabilă, în cadrul evenimentului „Pentru un viitor sustenabil”. Cu această ocazie, reprezentanții Guvernului au anunțat că România începe procesul de revizuire a acestei strategii, care își propune, până în 2030, eradicarea tuturor formelor de sărăcie, lupta împotriva inegalităților și combaterea schimbările climatice.
15 Nov 2017