Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
PNL Slatina s-a întărit cu trei președinți
31.10.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 642

Oameni noi și din ce în ce mai mulți. Chiar dacă numărul lor nu sare de 350, liberalii slătineni sunt optimiști. Deocamdată construiesc de la zero, spun ei, și își pun speranța în viitorul președinte al PNL Olt.


 Profund îndurerați de moartea subită și prematură a președintelui Ion Moisescu, liberalii slătineni au reușit să se mobilizeze pentru a-și alege oamenii care să le conducă structurile interne. Cu Sorin Țîrcomnicu deja președinte, cei 350 de membri ai PNL sunt împărțiți în trei organizații: cea de tineret, condusă de Dragoș Popa, inginer la ALRO, cea de femei, în fruntea căreia au ales-o pe Elena Iotu, soție, mamă și femeie de afaceri, după cum singură s-a prezentat, și cea de pensionari și vârstnici, cu fostul șef de la Poliția Rutieră Slatina Ștefan Văduva în fruntea ei.

Liberalii se pregătesc acum să-și aleagă noul președinte al filialei județene și așteaptă să vadă candidații ca să se hotărască pe cine susțin. Până acum, doar interimarul Liviu Voiculescu și-a anunțat candidatura.
Alegerile pentru președinția PNL Olt vor avea loc pe 17 noiembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Invitați să plătească ratele pentru reabilitare

Slătinenii care au de achitat contribuția pentru reabilitarea termică a blocurilor pe anul acesta sunt așteptați de luni, la sediul Direcției Administrarea Patrimoniului, de pe strada Unirii. 4.200 de slătineni, ale căror blocuri au fost anvelopate prin programul guvernamental sunt pe lista contribuabililor care trebuie să își achite anual ratele. Lor li se vor adăuga locuitorii din alte șapte blocuri, reabilitate cu fonduri europene, care vor fi în plată în curând.
12 Ian 2018