Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ministerul Dezvoltării, în sprijinul primăriilor
30.10.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 216

Codul Administrativ, Legea Transportului Public Local, Codul Finanțelor Publice Locale. Iată cele trei reglementări legislative extrem de importante, care vor însemna cu adevărat autonomie, dar și o enormă responsabilitate pentru autoritățile publice din teritoriu. Sunt prioritățile de grad zero despre care vicepremierul României Paul Stănescu a vorbit în premieră la Slatina.


 La zece zile după ce a preluat unul dintre cele mai grele portofolii din Guvernul României, cel al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Paul Stănescu s-a întors acasă. În prima sa conferință de presă în calitate de ministru și vicepremier, organizată la Slatina, Stănescu a recunoscut că nu și-a dorit această funcție, pe care a
acceptat-o până la urmă ca sarcină de partid.
Ministrul Dezvoltării Regionale a anunțat câteva legi de importanță capitală care vor ajuta foarte mult primăriile și consiliile județene. În afară de Codul Administrativ, Codul Finanțelor Publice Locale va însemna mai mulți bani pentru autoritățile locale, spune Paul Stănescu.
Ministrul Dezvoltării a anunțat și prelungirea cu o lună, adică până la sfârșitul lui noiembrie, a termenului pentru depunerea documentațiilor privind Programul Național de Dezvoltare Rurală 2, astfel încât să nu se piardă finanțarea. Paul Stănescu este convins că programul de Guvernare va fi dus la bun sfârșit, dar cu o condiție: PSD să rămână la conducerea țării până în 2020.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018