Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Liviu Voiculescu vrea președinte la PNL Olt
24.10.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 181

La numai câteva zile de la decesul liderului liberal Ion Moisescu, PNL Olt și-a găsit conducătorul. Liviu Voiculescu este hotărât să candideze în cadru lărgit și să ducă mai departe visul colegului și prietenului său. Acela de a face din PNL Olt una dintre cele mai puternice organizații din țară.


Emoționat până la lacrimi, Liviu Voiculescu a susținut astăzi prima conferință de presă de la alegerea sa ca președinte interimar al PNL Olt. Biroul Politic Județean s-a întrunit joia trecută și i-a dat girul masiv pentru a prelua atribuțiile lui Ion Moisescu: 24 de voturi pentru, două împotrivă, alte două, nule. Liderul liberal murise subit cu numai o săptămână în urmă.
Liviu Voiculescu a luat deja decizia să candideze la funcția de președinte în forul lărgit al organizației.
Decizia privind data organizării alegerilor va fi luată de către conducerea centrală. Liviu Voiculescu vrea cât mai repede.
Liviu Voiculescu este primar al comunei Cungrea, ales în 2016. În 2014, fostul polițist din cadrul IPJ Olt a fost trimis în judecată de DIICOT, alături de alte 20 de persoane, sub acuzația de constituire a unui grup infracțional organizat. Procesul se află pe rolul Tribunalului Dolj. Liviu Voiculescu spune că este nevinovat și nu vede nici un impediment în ascensiunea sa politică.
 

Liviu Voiculescu PNL Olt preşedinte
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018