Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ludovic Orban, la Scornicești
01.09.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1978

Liderul PNL, Ludovic Orban, a fost prezent vineri la Scornicești, la Sărbătoarea Pâinii, alături de senatorul Siminica Mirea, Deputatul Gigel Știrbu și președintele PNL Olt, Ion Moisescu. Orban a criticat modificările din justiție, anunțate de ministrul Tudorel Toader.


 „Sărbătoarea Pâinii“, de la Scornicești, s-a bucurat anul acesta de invitați importanți din mediul politic. Ludovic Orban, președintele PNL, a venit însoțit de liderii locali ai partidului. Înainte să guste din pâinea făcută în țest, cei de la PNL au organizat o conferință de presă, în care au discutat despre temele de interes național și local din această perioadă.

Ludovic Orban a criticat propunerile de modificare a unor legi din justiție, venite din partea ministrului Tudorel Toader.

Iar senatorul PNL, Siminica Mirea, a apreciat modul în care primarul din Scornicești, Ion Prioteasa, administrează orașul.

Liderii PNL au fost alături de primarul din Sconicești și la deschiderea oficială a festivalului tradițional „Sărbătoarea pâinii“.

sarbatoarea painii ludovic orban scornicesti
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018