Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ludovic Orban, la Scornicești
01.09.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1996

Liderul PNL, Ludovic Orban, a fost prezent vineri la Scornicești, la Sărbătoarea Pâinii, alături de senatorul Siminica Mirea, Deputatul Gigel Știrbu și președintele PNL Olt, Ion Moisescu. Orban a criticat modificările din justiție, anunțate de ministrul Tudorel Toader.


 „Sărbătoarea Pâinii“, de la Scornicești, s-a bucurat anul acesta de invitați importanți din mediul politic. Ludovic Orban, președintele PNL, a venit însoțit de liderii locali ai partidului. Înainte să guste din pâinea făcută în țest, cei de la PNL au organizat o conferință de presă, în care au discutat despre temele de interes național și local din această perioadă.

Ludovic Orban a criticat propunerile de modificare a unor legi din justiție, venite din partea ministrului Tudorel Toader.

Iar senatorul PNL, Siminica Mirea, a apreciat modul în care primarul din Scornicești, Ion Prioteasa, administrează orașul.

Liderii PNL au fost alături de primarul din Sconicești și la deschiderea oficială a festivalului tradițional „Sărbătoarea pâinii“.

sarbatoarea painii ludovic orban scornicesti
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018