Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ludovic Orban, la Scornicești
01.09.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1171

Liderul PNL, Ludovic Orban, a fost prezent vineri la Scornicești, la Sărbătoarea Pâinii, alături de senatorul Siminica Mirea, Deputatul Gigel Știrbu și președintele PNL Olt, Ion Moisescu. Orban a criticat modificările din justiție, anunțate de ministrul Tudorel Toader.


 „Sărbătoarea Pâinii“, de la Scornicești, s-a bucurat anul acesta de invitați importanți din mediul politic. Ludovic Orban, președintele PNL, a venit însoțit de liderii locali ai partidului. Înainte să guste din pâinea făcută în țest, cei de la PNL au organizat o conferință de presă, în care au discutat despre temele de interes național și local din această perioadă.

Ludovic Orban a criticat propunerile de modificare a unor legi din justiție, venite din partea ministrului Tudorel Toader.

Iar senatorul PNL, Siminica Mirea, a apreciat modul în care primarul din Scornicești, Ion Prioteasa, administrează orașul.

Liderii PNL au fost alături de primarul din Sconicești și la deschiderea oficială a festivalului tradițional „Sărbătoarea pâinii“.

sarbatoarea painii ludovic orban scornicesti
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017