Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Directori fără concurs în deconcentrate
20.06.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 794

Prefecții, subprefecții și directorii instituțiilor deconcentrate nu vor mai fi nevoiți să îndeplinească criterii de profesionalism și să susțină concurs pentru ocuparea funcțiilor. Va fi de ajuns numirea de către partid. Codul administrativ este aproape gata și doar prelungirea crizei politice mai poate întârzia adoptarea acestuia.Te vrea partidul? Este suficient ca să ocupi funcția de prefect, subprefect sau șef de deconcentrată. Codul administrativ, aflat în procedură de adoptare în Parlament, prevede că o astfel de funcție poate fi ocupată fără vreun examen. Doar prin numirea de către partidul aflat la putere.
Președintele PSD Olt spune că numai astfel poate fi aplicat cu succes programul de guvernare. De oameni loiali, nu neapărat cei mai deștepți, a subliniat senatorul Paul Stănescu.
Premierul Sorin Grindeanu și ministrul demisionar al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, au apreciat că noul Cod administrativ va fi adoptat în Parlament până la 1 iulie. Este însă posibil ca acest termen să sufere modificări dacă se va prelungi criza politică.
Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018