Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Directori fără concurs în deconcentrate
20.06.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 807

Prefecții, subprefecții și directorii instituțiilor deconcentrate nu vor mai fi nevoiți să îndeplinească criterii de profesionalism și să susțină concurs pentru ocuparea funcțiilor. Va fi de ajuns numirea de către partid. Codul administrativ este aproape gata și doar prelungirea crizei politice mai poate întârzia adoptarea acestuia.Te vrea partidul? Este suficient ca să ocupi funcția de prefect, subprefect sau șef de deconcentrată. Codul administrativ, aflat în procedură de adoptare în Parlament, prevede că o astfel de funcție poate fi ocupată fără vreun examen. Doar prin numirea de către partidul aflat la putere.
Președintele PSD Olt spune că numai astfel poate fi aplicat cu succes programul de guvernare. De oameni loiali, nu neapărat cei mai deștepți, a subliniat senatorul Paul Stănescu.
Premierul Sorin Grindeanu și ministrul demisionar al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, au apreciat că noul Cod administrativ va fi adoptat în Parlament până la 1 iulie. Este însă posibil ca acest termen să sufere modificări dacă se va prelungi criza politică.
Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018