Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Directori fără concurs în deconcentrate
20.06.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 789

Prefecții, subprefecții și directorii instituțiilor deconcentrate nu vor mai fi nevoiți să îndeplinească criterii de profesionalism și să susțină concurs pentru ocuparea funcțiilor. Va fi de ajuns numirea de către partid. Codul administrativ este aproape gata și doar prelungirea crizei politice mai poate întârzia adoptarea acestuia.Te vrea partidul? Este suficient ca să ocupi funcția de prefect, subprefect sau șef de deconcentrată. Codul administrativ, aflat în procedură de adoptare în Parlament, prevede că o astfel de funcție poate fi ocupată fără vreun examen. Doar prin numirea de către partidul aflat la putere.
Președintele PSD Olt spune că numai astfel poate fi aplicat cu succes programul de guvernare. De oameni loiali, nu neapărat cei mai deștepți, a subliniat senatorul Paul Stănescu.
Premierul Sorin Grindeanu și ministrul demisionar al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, au apreciat că noul Cod administrativ va fi adoptat în Parlament până la 1 iulie. Este însă posibil ca acest termen să sufere modificări dacă se va prelungi criza politică.
Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017