Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Moisescu se pregătește pentru 2020
15.06.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 724

Deși Gigel Știrbu s-a lăudat că a făcut performanță în PNL Olt, actualul președinte îl contrazice. Nu mai puțin de 60 de organizații locale, din totalul de 112, trebuie reorganizate, a declarat Ion Moisescu în prima sa conferință de presă după alegerea în fruntea filialei județene a partidului, la sfârșitul lunii aprilie. Întărirea acestor organizații face parte din strategia sa de abordare de pe picior de egalitate cu PSD a alegerilor din 2020.Abia ales ca președinte al PNL Olt, Ion Moisescu a trebuit să facă testului alegerilor locale parțiale, din 11 iunie. Pe care liberalii le-au pierdut. Nemulțumit de implicarea consilierilor locali de la Osica de Sus, Moisescu a decis o analiză severă și luarea măsurilor care se impun. Chiar dacă a pierdut și la Sprâncenata, pe președintele PNL Olt îl satisface rezultatul de 32,57%, de patru ori și jumătate mai mare decât la alegerile precedente.
Ion Moisescu a făcut o evaluare a filialei și a constatat că mai bine de jumătate din organizațiile locale sunt foarte slabe. Este zestrea pe care i-a lăsat-o predecesorul său, Gigel Știrbu.
Sâmbătă și duminică are loc Congresul PNL, când se va alege o nouă conducere. PNL Olt va participa cu 92 de delegați, mandatați să voteze cu Ludovic Orban.
Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018