Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Moisescu se pregătește pentru 2020
15.06.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 732

Deși Gigel Știrbu s-a lăudat că a făcut performanță în PNL Olt, actualul președinte îl contrazice. Nu mai puțin de 60 de organizații locale, din totalul de 112, trebuie reorganizate, a declarat Ion Moisescu în prima sa conferință de presă după alegerea în fruntea filialei județene a partidului, la sfârșitul lunii aprilie. Întărirea acestor organizații face parte din strategia sa de abordare de pe picior de egalitate cu PSD a alegerilor din 2020.Abia ales ca președinte al PNL Olt, Ion Moisescu a trebuit să facă testului alegerilor locale parțiale, din 11 iunie. Pe care liberalii le-au pierdut. Nemulțumit de implicarea consilierilor locali de la Osica de Sus, Moisescu a decis o analiză severă și luarea măsurilor care se impun. Chiar dacă a pierdut și la Sprâncenata, pe președintele PNL Olt îl satisface rezultatul de 32,57%, de patru ori și jumătate mai mare decât la alegerile precedente.
Ion Moisescu a făcut o evaluare a filialei și a constatat că mai bine de jumătate din organizațiile locale sunt foarte slabe. Este zestrea pe care i-a lăsat-o predecesorul său, Gigel Știrbu.
Sâmbătă și duminică are loc Congresul PNL, când se va alege o nouă conducere. PNL Olt va participa cu 92 de delegați, mandatați să voteze cu Ludovic Orban.
Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018