Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Moisescu se pregătește pentru 2020
15.06.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 718

Deși Gigel Știrbu s-a lăudat că a făcut performanță în PNL Olt, actualul președinte îl contrazice. Nu mai puțin de 60 de organizații locale, din totalul de 112, trebuie reorganizate, a declarat Ion Moisescu în prima sa conferință de presă după alegerea în fruntea filialei județene a partidului, la sfârșitul lunii aprilie. Întărirea acestor organizații face parte din strategia sa de abordare de pe picior de egalitate cu PSD a alegerilor din 2020.Abia ales ca președinte al PNL Olt, Ion Moisescu a trebuit să facă testului alegerilor locale parțiale, din 11 iunie. Pe care liberalii le-au pierdut. Nemulțumit de implicarea consilierilor locali de la Osica de Sus, Moisescu a decis o analiză severă și luarea măsurilor care se impun. Chiar dacă a pierdut și la Sprâncenata, pe președintele PNL Olt îl satisface rezultatul de 32,57%, de patru ori și jumătate mai mare decât la alegerile precedente.
Ion Moisescu a făcut o evaluare a filialei și a constatat că mai bine de jumătate din organizațiile locale sunt foarte slabe. Este zestrea pe care i-a lăsat-o predecesorul său, Gigel Știrbu.
Sâmbătă și duminică are loc Congresul PNL, când se va alege o nouă conducere. PNL Olt va participa cu 92 de delegați, mandatați să voteze cu Ludovic Orban.
Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017