Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
TSD susține egalitatea de șanse
09.05.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 240

Tinerii social democrați din Olt susțin campania națională „Egalitatea, o șansă la o democrație reală și modernitate”, demarată ieri, în Capitală. Prin acest demers, TSD își propune să aducă pe agenda publică necesitatea promovării egalității de șanse și tratament egal între femei și bărbați în toate politicile și programele naționale, în inițiativele legislative.Campania „Egalitatea, o șansă la o democrație reală și modernitate” a demarat ieri, de Ziua Egalității de Șanse. Tinerii social democrați au desfășurat o conferință în cadrul căreia s-au propus obiective concrete pentru eliminarea discriminării.
„În România se vorbește mult despre egalitate de șanse, dar se face mult prea puțin în realitate. Deși în teorie femeile sunt egale cu bărbații, în realitate lucrurile nu stau la fel… Prin campania națională pe care o declanșăm astăzi ne propunem să schimbăm exact acest lucru și să începem să facem ca egalitatea de șanse să fie o realitate, nu doar un deziderat”, a declarat deputatul PSD Aida Căruceru, coordonatorul Ligii pentru Egalitate de Șanse.
În Olt, coordonatorul campaniei de promovare a egalității de șanse este Silviu Popescu, un tânăr social democrat care militează pentru eliminarea discriminării dintre femei și bărbați, în societate.
„Nu putem vorbi de o societate modernă și dezvoltată dacă nu acordăm drepturi egale bărbaților și femeilor…Trebuie amintit că PSD este singurul partid din România care a respectat cota de gen și care a promovat în mod real femei în politică și în funcțiile importante de decizie”, a declarat Silviu Popescu.
Tânărul reprezentant al Tineretului Social Democrat a mai spus că, în acest moment, pune la punct acțiunile care se vor derula în județul nostru, pentru promovarea reală a egalității de șanse dintre femei și bărbați.
Redactor: Simona Vârban
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017