Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL Slatina își numără membrii
10.04.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 96

După înfrângerea din alegerile locale și, mai ales, cea din iarnă, de la parlamentare, liberalii slătineni au traversat o perioadă neagră, cu multe plecări din ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai importantă organizație din Olt. Noua conducere a PNL Slatina își propune o altă abordare a modului de a face politică, dar mai are mult de lucru din punct de vedere organizatoric.



PNL Slatina are o nouă conducere, total schimbată. Alegerile s-au desfășurat pe 6 aprilie, cu ușile închise, iar, la finalul ședinței, delegații l-au ales ca președinte, cu un mandat pe patru ani, pe Sorin Țîrcomnicu. Acesta este secondat de doi prim-vicepreşedinţi, în persoana lui Corneliu Colpacci şi a lui Constantin Slujitoru. Împreună cu ceilalţi colegi aleşi în Biroul Politic Local, lucrează la un program cu care doresc să revitalizeze organizaţia.
Înainte de toate, noua conducere are de gând să afle exact câţi membri are PNL Slatina şi cine sunt aceştia.
După aprecierea noii conduceri, în acest moment ar fi vreo 250 de membri recunoscuţi. Ţinta liberalilor slătineni este, deocamdată, să obţină un scor onorabil la alegerile europarlamentare din 2019, adică să depăşească media naţională.
Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE