Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Vot pentru o Românie puternică
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 1128

Este deputat pe Colegiul Piatra Olt și a votat alături de cei care în urmă cu patru ani l-au trimis în Parlament. Florin Iordache candidează pentru un nou mandat și crede într-un viitor guvern care să facă din România țara unită și puternică pe care ne-o dorim toți.
Președintele în exercițiu al Camerei Deputaților a votat astăzi la Piatra Olt, orașul care a dat numele colegiului pe care îl reprezintă în legislativul național. Este încrezător că partidul pentru care candidează din nou va forma guvernul al cărui program va asigura creșterea economică a țării care să permită un trai sigur al cetățenilor săi.

Primarul Tudor Udrescu știe cel mai bine care sunt nevoile orașului Piatra Olt, iar votul său a mers către cei în care își pune speranța că vor face ceea ce au promis.

Florin Iordache îi îndeamnă pe cetățeni să-și exprime dreptul constituțional de a vota.

Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017