Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Vot pentru o Românie puternică
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 1653

Este deputat pe Colegiul Piatra Olt și a votat alături de cei care în urmă cu patru ani l-au trimis în Parlament. Florin Iordache candidează pentru un nou mandat și crede într-un viitor guvern care să facă din România țara unită și puternică pe care ne-o dorim toți.
Președintele în exercițiu al Camerei Deputaților a votat astăzi la Piatra Olt, orașul care a dat numele colegiului pe care îl reprezintă în legislativul național. Este încrezător că partidul pentru care candidează din nou va forma guvernul al cărui program va asigura creșterea economică a țării care să permită un trai sigur al cetățenilor săi.

Primarul Tudor Udrescu știe cel mai bine care sunt nevoile orașului Piatra Olt, iar votul său a mers către cei în care își pune speranța că vor face ceea ce au promis.

Florin Iordache îi îndeamnă pe cetățeni să-și exprime dreptul constituțional de a vota.

Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018