Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Emil Moț, invitație pentru slătineni
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 1282

„Hai să construim împreună un nou cartier!”, este provocarea pe care candidatul PSD pentru Primăria Slatina o lansează în mediul online. Astfel, slătinenii sunt invitați să spună cum doresc să arate cartierul care va lua locul fostei unități militare de la gară.
Deputatul Emil Moț, candidat al PSD pentru funcția de primar al Slatinei a lansat astăzi pe grupul său de pe facebook „Emil Moț- Continuăm să construim Slatina” dezbaterea „Ce vrei să facem din fosta Unitate Militară? Hai să construim împreună un nou cartier!”.„Cetățenii sunt invitați să vină cu idei și propuneri despre ce vor să se construiască pe terenul fostei Unități Militare, de pe Bulevardul A.I. Cuza, din Slatina. Candidatul PSD la Primăria Slatina, Emil Moț, vrea să afle, în acest fel, cum vor slătinenii să arate un nou cartier al Slatinei, care va fi construit în această zonă părăsită, unde nu s-a mai schimbat nimic de mai bine de 25 de ani”, se precizează în comunicatul Biroului de presă al deputatului Emil Moț.

Prin această dezbatere online, Emil Moț își respectă principiul conform căruia numai împreună cu concetățenii săi poate continua să construiască Slatina.

Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018