Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Emil Moț, invitație pentru slătineni
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 1139

„Hai să construim împreună un nou cartier!”, este provocarea pe care candidatul PSD pentru Primăria Slatina o lansează în mediul online. Astfel, slătinenii sunt invitați să spună cum doresc să arate cartierul care va lua locul fostei unități militare de la gară.
Deputatul Emil Moț, candidat al PSD pentru funcția de primar al Slatinei a lansat astăzi pe grupul său de pe facebook „Emil Moț- Continuăm să construim Slatina” dezbaterea „Ce vrei să facem din fosta Unitate Militară? Hai să construim împreună un nou cartier!”.„Cetățenii sunt invitați să vină cu idei și propuneri despre ce vor să se construiască pe terenul fostei Unități Militare, de pe Bulevardul A.I. Cuza, din Slatina. Candidatul PSD la Primăria Slatina, Emil Moț, vrea să afle, în acest fel, cum vor slătinenii să arate un nou cartier al Slatinei, care va fi construit în această zonă părăsită, unde nu s-a mai schimbat nimic de mai bine de 25 de ani”, se precizează în comunicatul Biroului de presă al deputatului Emil Moț.

Prin această dezbatere online, Emil Moț își respectă principiul conform căruia numai împreună cu concetățenii săi poate continua să construiască Slatina.

Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017