Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emil Moț, invitație pentru slătineni
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 1294

„Hai să construim împreună un nou cartier!”, este provocarea pe care candidatul PSD pentru Primăria Slatina o lansează în mediul online. Astfel, slătinenii sunt invitați să spună cum doresc să arate cartierul care va lua locul fostei unități militare de la gară.
Deputatul Emil Moț, candidat al PSD pentru funcția de primar al Slatinei a lansat astăzi pe grupul său de pe facebook „Emil Moț- Continuăm să construim Slatina” dezbaterea „Ce vrei să facem din fosta Unitate Militară? Hai să construim împreună un nou cartier!”.„Cetățenii sunt invitați să vină cu idei și propuneri despre ce vor să se construiască pe terenul fostei Unități Militare, de pe Bulevardul A.I. Cuza, din Slatina. Candidatul PSD la Primăria Slatina, Emil Moț, vrea să afle, în acest fel, cum vor slătinenii să arate un nou cartier al Slatinei, care va fi construit în această zonă părăsită, unde nu s-a mai schimbat nimic de mai bine de 25 de ani”, se precizează în comunicatul Biroului de presă al deputatului Emil Moț.

Prin această dezbatere online, Emil Moț își respectă principiul conform căruia numai împreună cu concetățenii săi poate continua să construiască Slatina.

Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018