Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt, alături de Victor Ponta
08.06.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 88

Echipa PSD Olt este alături de Victor Ponta şi consideră că acesta trebuie să îşi continue mandatul de premier. Conducerea organizaţiei oltene este de părere că justiţia s-a amestcat în jocul politic punându-l sub acuzare pe premier exact în ziua în care Opoziţia a depus moţiune de cenzură.




Printr-un comunicat de presă, PSD Olt şi-a declarat susţinerea pentru premierul Victor Ponta, anchetat de DNA.

„Victor Ponta trebuie să-şi continue mandatul de premier cu care a fost învestit de cetăţeni la alegerile din anul 2012. Considerăm că ceea ce s-a întâmplat azi (n.r. vineri,5 iunie 2015), când opoziţia a depus o moţiune de cenzură, nu este o simplă coincidenţă şi a avut loc o imixtiune a justiţiei în politic, o adevărată lovitură de stat”, se arată în comunicatul PSD Olt.

PSD Olt consideră că politica se face în Parlament pentru că el reprezintă voinţa poporului.

„Nimeni nu are dreptul să fure voinţa cetăţenilor, făcând şi desfăcând guverne, după bunul plac. Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Olt va fi în continuare alături de Prim-ministrul şi Preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, şi îl va susţine în proiectul «România Puternică» până la capăt”, se arată în acelaşi comunicat de presă al PSD Olt.

Redactor:Crina Jilavu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE