Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Paul Stănescu: „Sunt foarte mulţi colegi care pot să preia partidul”
04.02.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 103

 „În PSD Olt sunt foarte mulţi colegi care pot să preia partidul”, a spus Paul Stănescu, dacă la Comitetul Naţional se va stabili ca în noul Statut al partidul funcţiile administrative să nu mai poată fi cumulate cu cele politice. Stănescu a precizat că, în acest caz, el va alege funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt.




Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a explicat că foarte mulţi preşedinţi de organizaţii din ţară susţin ideea ca funcţiile politice să nu mai fie cumultate cu cele administrative.

Paul Stănescu a spus că sunt foarte mulţi lideri ai PSD Olt care pot să conducă filiala judeţeană şi că social democraţii olteni sunt o echipă unită.

Noul Statut al PSD va fi aprobat în Consiliul Naţional al partidului, care va avea loc în perioada 20-21 martie.

Redactor: Crina Jilavu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024